Registration Rules

Κανόνες λειτουργίας και συμμετοχής των μελών

στο Forum και τις άλλες υπηρεσίες του www.sdtv.gr

Το www.sdtv.gr λειτουργεί ως πλατφόρμα φιλοξενίας κειμένων και απόψεων τα οποία δημιουργούν ένα ευχάριστο για όλους περιβάλλον. Οτιδήποτε ενοχλεί κάποιον, αποσύρεται.

Με την εγγραφή σας στη Δημόσια Συζήτηση (Forum), συμφωνείτε ότι δε θα χρησιμοποιήσετε υλικό ή κείμενο στις δημοσιεύσεις σας το οποίο είναι αναληθές, δυσφημιστικό, συκοφαντικό, ανακριβές, υβριστικό, αγενές, πρόστυχο, βλάσφημο, που να προκαλεί μίσος, που να εξάπτει πολιτικές ή εθνικιστικές ή θρησκευτικές πεποιθήσεις άλλων, που να απειλεί ή να παραβιάζει τον ιδιωτικό χώρο ενός άλλου μέλους, που να στρέφεται εναντίον τρίτου πρόσωπου ή εταιρειών ή καταστημάτων ή να έρχεται σε αντίθεση με κάποιον διεθνή ή ελληνικό νόμο.

Επίσης, συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε υλικό που να ανήκει στην πνευματική ιδιοκτησία κάποιου τρίτου χωρίς να έχετε την έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη του υλικού αυτού, εκτός και αν έχετε ο ίδιος τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του υλικού που χρησιμοποιείτε. Ακόμη, στο Φόρουμ απαγορεύονται οι εκτός θέματος καταχωρήσεις, η αποστολή τεράστιων όγκων πληροφοριών (flooding), οι αλυσιδωτές επιστολές (chain letters), το πυραμιδικό μάρκετινγκ, η χρήση παραπομπών σε άλλα Φόρα με σκοπό την απόσπαση-προσέλκυση των μελών και κάθε είδους παρενοχλήσεις προς άλλα μέλη.

Αποδέχεστε και δεν θεωρείτε Spam την αποστολή Email από το Forum και τα μέλη του www.sdtv.gr και του www.satweb.gr γενικότερα (βλέπε σχετική σημείωση), για ευχές και για ενημέρωσή σας σε θέματα που αφορούν τα αντικείμενα του Forum (κυρίως δορυφορική λήψη - διαγωνισμούς - προσφορές χορηγών).

Πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι οι διαχειριστές αυτής της Δημόσιας Συζήτησης δεν μπορούν να επαληθεύσουν την εγκυρότητα της κάθε δημοσίευσης. Επίσης μην ξεχνάτε ότι οι δημοσιεύσεις δεν παρακολουθούνται συνεχώς, επομένως οι πάροχοι αυτού του ιστοχώρου και της Δημόσιας Συζήτησης, δεν είναι υπεύθυνοι για το όποιο περιεχόμενο της κάθε δημοσίευσης και δεν εγγυώνται την ακρίβεια, πληρότητα ή τη χρησιμότητα των παρατιθέμενων πληροφοριών.

Σε κάθε δημοσίευση εκφράζονται οι απόψεις του μέλους που την έγραψε και όχι οι απόψεις των διαχειριστών - συντονιστών ή του ιδιοκτήτη του Φόρουμ και του ιστοχώρου γενικότερα.

Οποιοδήποτε μέλος θεωρήσει ότι ένα δημοσιευμένο μήνυμα είναι ανάρμοστο, παρακαλείται να ειδοποιήσει αμέσως κάποιον διαχειριστή ή συντονιστή της Δημόσιας Συζήτησης.
Οι Moderators και οι Administrators του Forum διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν το ανάρμοστο περιεχόμενο αν κρίνουν ότι είναι απαραίτητη η άμεση διαγραφή του, για να διαφυλάξουν εσάς, το site, τρίτα πρόσωπα ή εταιρείες - καταστήματα.

Επειδή αυτή η διαδικασία δεν είναι αυτόματη, παρακαλούμε καταλάβετε ότι δεν είναι εφικτό να διαγραφούν ή να διορθωθούν οι συγκεκριμένες δημοσιεύσεις άμεσα. Τα ίδια ισχύουν και για τις πληροφορίες που υπάρχουν στα προφίλ του κάθε μέλους.

Παραμένετε αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων σας. Επιπλέον, συμφωνείτε να προστατεύετε και να απαλλάσσετε από κάθε ευθύνη τους ιδιοκτήτες της Δημόσιας Συζήτησης, τους διαχειριστές και τους συντονιστές, καθώς και τις όποιους δικτυακούς τόπους σχετίζονται με αυτή τη Δημόσια Συζήτηση.

Έχετε υπόψη σας ότι σε περίπτωση καταγγελίας ή νομικής διαδικασίας που θα γίνει με αφορμή από οποιοδήποτε μήνυμα που καταχωρήθηκε από σας, η ΟΤΕΝΕΤ ή η DreamHost και γενικότερα η εταιρεία που (θα) φιλοξενεί το site μας (εφόσον της ζητηθεί από αρμόδιες αρχές) μπορεί να διαθέσει οποιαδήποτε στοιχεία αφορούν τις διασυνδέσεις, ακόμη δε μπορεί αυτόβουλα να διαθέσει και αντίγραφο του Forum και του site ολόκληρου, με ή χωρίς την συγκατάθεση του υπευθύνου ιδιοκτήτη.

##### Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ο Ν Τ Α Ι οι καταχωρήσεις με πειρατικό περιεχόμενο για Δορυφορική TV #####

MH καταφέρεστε εναντίον προσώπων, άλλων μελών, ελληνικών καταστημάτων και εταιρειών ή νομίμως εκπροσωπουμένων στην Ελλάδα ξένων εταιρειών, διότι ενδέχεται να γίνετε πρόξενοι δικαστικών διενέξεων με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους.

Δεν επιτρέπεται η χρήση του www.sdtv.gr ως πλατφόρμας μέσω της οποίας δυσφημίζονται, απειλούνται, κατηγορούνται και χλευάζονται πρόσωπα ή επιχειρήσεις με οιωνδήποτε τρόπο.

Κατά την εγγραφή σας πρέπει για να δώσετε κάποιες πληροφορίες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι προαιρετικές. Το να δώσετε όμως τα πραγματικά σας στοιχεία συνεπάγεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα για το άτομό σας και αυτό σας τιμά ιδιαίτερα. Έχετε την δυνατότητα με την εγγραφή σας να επιλέξετε το ψευδώνυμό σας. Παρακαλείσθε να επιλέξετε ένα ψευδώνυμο που να αρμόζει με τους παραπάνω κανόνες της Δημόσιας Συζήτησης. Με αυτόν τον λογαριασμό που πρόκειται να ενεργοποιήσετε, συμφωνείτε να μην ανακοινώνετε ποτέ τον κωδικό σας σε κάποιο άλλο μέλος, για την προστασία του λογαριασμού σας και για λόγους εγκυρότητας. Επίσης, συμφωνείτε να μη χρησιμοποιείτε ΠΟΤΕ τον λογαριασμό κάποιου άλλου μέλους για οποιονδήποτε λόγο. Είναι ασφαλέστερο να χρησιμοποιήσετε έναν περίπλοκο και μοναδικό κωδικό για τον λογαριασμό σας, για να εμποδίσετε την πιθανή παραβίαση του λογαριασμού σας. Ακόμα δεν επιτρέπεται να δημιουργήσετε έναν δεύτερο λογαριασμό εάν είστε ήδη κάτοχος κάποιου λογαριασμού.

Μετά την εγγραφή σας και όταν συνδεθείτε στη Δημόσια Συζήτηση, πρέπει να συμπληρώσετε ένα λεπτομερές προφίλ. Είναι δικιά σας ευθύνη να παρουσιάσετε ευπρεπείς και ακριβείς πληροφορίες σε αυτό. Οποιαδήποτε πληροφορία κριθεί ότι δεν είναι ακριβής ή ότι είναι ανάρμοστη, θα απομακρύνεται, με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Πρέπει να λάβετε επίσης υπόψη σας ότι με κάθε δημοσίευση καταγράφεται και η διεύθυνση IP σας αλλά δεν εμφανίζεται δημόσια.

Τέλος, λάβετε υπόψη σας ότι το λογισμικό της Δημόσιας Συζήτησης τοποθετεί ένα cookie στο PC που χρησιμοποιείτε, (ένα αρχείο κειμένου που περιέχει μικρά κομμάτια πληροφοριών όπως είναι το Username και ο κωδικός σας), στην προσωρινή μνήμη (cache) του φυλλομετρητή σας. Αυτό χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ για να διατηρεί ή όχι τη σύνδεσή σας με τη Δημόσια Συζήτηση.
Αυτό το λογισμικό του Forum δεν συλλέγει ούτε στέλνει κανένα άλλο είδος πληροφοριών στον υπολογιστή σας.

Με την ΕΓΓΡΑΦΗ σας δηλώνετε πως ικανοποιείτε τα ανωτέρω κριτήρια, αποδέχεστε και συμφωνείτε να τηρήσετε όλους τους παραπάνω κανόνες και πολιτικές.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το www.satweb.gr είναι αδελφό site του www.sdtv.gr και χρησιμοποιείται για παροχή υπηρεσιών στο sdtv, για λειτουργικούς λόγους που προέρχονται από την τεχνοτροπία, τα προγράμματα και τον προγραμματισμό του. Πρόκειται για τον server που στο παρελθόν φιλοξενούσε το "παλιο" www.sdtv.gr. Ως εκ τούτου πρέπει να θεωρείτε ως το ίδιο με το sdtv site. Παρόλα αυτά, κανένα από τα στοιχεία σας που καταχωρείτε στο Φόρουμ, δεν αποθηκεύεται στο server του www.satweb.gr. Οι παραπάνω κανόνες λειτουργίας του www.sdtv.gr ισχύουν και για το www.satweb.gr.

 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.02711 seconds with 10 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters