Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Οκτωβρίου

News->Ειδήσεις Γενικά->Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Οκτωβρίου [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Οκτωβρίου

Τα Δορυφορικά Νέα στα περίπτερα

dn_66l_595

Εν μέσω σημαντικών εξελίξεων, των οποίων περιμένουμε την έκβαση, τα Δορυφορικά Νέα είναι εδώ για να σας ενημερώνουν άμεσα και με απόλυτη εγκυρότητα. Ξεκινάμε με την παρουσίαση όλων των νέων δεκτών HD, οι οποίοι σηματοδοτούν μία νέα εποχή, τόσο από πλευράς τεχνολογίας, όσο και από πλευράς γενικότερου σχεδιασμού και δυνατοτήτων. Από πλευράς Linux, το πεδίο διευρύνεται σημαντικά και μπαίνουν κι άλλοι «παίκτες».

Tα αθλητικά έχουν την τιμητική τους και αυτό το μήνα, διότι σας παρουσιάζουμε την πανδαισία καναλιών του πακέτου Al Jazeera Sport, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε σε προσιτό κόστος προκειμένου να βλέπετε τα περισσότερα πρωταθλήματα διανεμημένα σε όλα του τα κανάλια.

Επίσης, αποκλειστική συνέντευξη στα «Δορυφορικά Νέα» παραχώρησε ο Νίκος Κιράνης της «TAF SPORTS», εταιρείας που συμφώνησε με τη Σούπερ Λίγκα και δίνει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ελληνικού ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος στο εξωτερικό. Ακόμη, σε πιο τεχνικό επίπεδο, ο DrDream σας εξηγεί πώς θα εγκαταστήσετε το καταπληκτικό plugin "Total Football" σε Dreambox-Enigma 1, προκειμένου να έχετε άμεση πληροφόρηση για οτιδήποτε αφορά το ποδόσφαιρο, στην οθόνη της τηλεόρασής σας.

Οι λάτρεις του Home Cinema, έχετε το δικό σας άρθρο, διότι σας αναφέρουμε ποια κανάλια εκπέμπουν ήχο Dolby Digital, προκειμένου να χρησιμοποιήσετε τον αντίστοιχο εξοπλισμό σας για πραγματική οπτικοακουστική απόλαυση.

Ταυτόχρονα, σας παραθέτουμε και ποια εναλλακτικά HD πακέτα είναι διαθέσιμα, μιας και σε προηγούμενο τεύχος, ασχοληθήκαμε με τα κυριότερα και δημοφιλέστερα από αυτά.

Παραμένοντας στο χώρο του Linux, σας παρουσιάζουμε το νέο λογισμικό LT Fifth SP8 και τις εξαιρετικές δυνατότητές του, σχετικά με την αναπαραγωγή αρχείων απευθείας από τον υπολογιστή σας, ενώ η στήλη «Ξεκινώντας», βοηθάει τους αρχάριους να ξεκινήσουν με τον δέκτη τους και να μπορέσουν να υλοποιήσουν τις βασικές εφαρμογές.

Αυτό το μήνα, δίνουμε έμφαση και στην IPTV, με την πλήρη παρουσίαση του Connx-TV του ΟΤΕ, αλλά και το γενικότερο  αφιέρωμα στη συγκεκριμένη τεχνολογία, σχετικά με τον τρόπο που αλλάζει η τηλεόραση.

Σε τεχνικό επίπεδο, ο Γ.Ζαζόπουλος σας αναλύει την τεχνολογία Unicable, για διανομή σήματος σε περισσότερους δέκτες με ένα καλώδιο, ενώ από πλευράς δοκιμών, πρωτοστατεί η νέα ναυαρχίδα HD, ο Octagon SF 1018 HD Alliance, με full δυνατότητες Linux, εξαιρετική εμφάνιση και απρόσκοπτη λειτουργία.

Ακόμη, θα βρείτε τον νέο Golden Interstar GI S 980 CRCI HD, τον επίγειο ψηφιακό Optibox T1000HDCX με δυνατότητα λήψης καναλιών σε MPEG-4, αλλά και το νέο, ελαφρύ και αξιόπιστο λογισμικό πλοήγησης που ονομάζεται GInius.

Τέλος, όπως κάθε μήνα, εκτός από τις καλύτερες αθλητικές στήλες, θα βρείτε τα πιο μάχιμα νέα για την αποκρυπτογράφηση, την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, τη μουσική, τις αναβαθμίσεις των δεκτών HD, τα νέα προϊόντα, τα δορυφορικά κανάλια και τις συχνότητες απευθείας από την database του www.lyngsat.com.

Μείνετε Συντονισμένοι

Περικλής Παντολέων - Διευθυντής Σύνταξης
by Γ. Μοσχίδης, 24 Sep 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.04025 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters