Τον Ιανουάριο η δίκη NOVA - ΕΡΤ

News->Ελλάδα->Τον Ιανουάριο η δίκη NOVA - ΕΡΤ [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Τον Ιανουάριο η δίκη NOVA - ΕΡΤ

Τον Ιανουάριο η δίκη NOVA - ΕΡΤ

17/09/2009 18:31

Στις 29/1/2010 θα πραγματοποιηθεί η κύρια δίκη ανάμεσα στην Forthnet και στην ΕΡΤ για τα στιγμιότυπα, την στιγμή που δεν υπάρχει προσωρινή διαταγή κατά της κρατικής τηλεόρασης να μην μεταδίδει στιγμιότυπα.

Εκδικάστηκαν σήμερα (17/9) στην Ευελπίδων τα ασφαλιστικά μέτρα της Forthnet (NOVA) κατά της ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά στιγμιότυπα του πρωταθλήματος. Η απόφαση του δικαστηρίου είναι ότι θα υπάρξει κύρια δίκη στις 29 Ιανουαρίου 2010, επειδή υπάρχει νομικό υπόβαθρο στην όλη υπόθεση. Ο λόγος που πάει τόσο πίσω η εκδίκαση της υπόθεσης είναι ότι είναι περίοδος εκλογών.

Από κει και πέρα η Forthnet ζήτησε προσωρινή διαταγή να μην μεταδίδει η ΕΡΤ στιγμιότυπα από την στιγμή που δεν έχει υπογράψει σύμβαση, όμως το δικαστήριο το απέρριψε καθώς υπάρχει δεδικασμένο από τον Άρειο Πάγο να μην βγαίνει προσωρινή απόφαση κατά τηλεοπτικών σταθμών. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι την εκδίκαση της κύριας δίκης η ΕΡΤ θα μπορεί να προβάλει στιγμιότυπα την ώρα που θέλει.

Κατά την εκδίκαση της απόφασης το παρών έδωσαν τα νομικά επιτελεία της Forthnet, αλλά και της Σούπερ Λίγκα (δεν παρέστη ο ΣΚΑΪ), με τους δικηγόρους της διοργανώτριας αρχής να εμφανίζονται καυστικοί κατά της ΕΡΤ.

Γιώργος Μαχειμάρης
Cosmos.gr
by Γ. Μοσχίδης, 17 Sep 2009, Comments(1)


Comments
jim_sdtv
17 Sep 2009
Γιατί ασχολείται τόσο η ΕΡΤ με ένα τόσο σκάρτο και υπερτιμημένο προϊόν όπως είναι το "ελληνικό πρωτάθλημα" και με μια εταιρία...
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.47601 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters