Νέες υπηρεσίες και προϊόντα από ΟΤΕ

News->Ειδήσεις Γενικά->Νέες υπηρεσίες και προϊόντα από ΟΤΕ [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Νέες υπηρεσίες και προϊόντα από ΟΤΕ

Νέες υπηρεσίες και προϊόντα από ΟΤΕ
conntv1_468

Ο ΟΤΕ, ρίχνει πλέον νέα προϊόντα και υπηρεσίες για οικιακούς καταναλωτές και επιχειρήσεις, με στόχο να διατηρήσει μερίδιο άνω του 50% στην αγορά της ευρυζωνικότητας.

Έτσι, όπως ανακοινώθηκε, από τα τέλη Σεπτεμβρίου, το Conn-x TV θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις ταχύτητες του Conn-x, δηλαδή και στα 2 Mbps, όπως και σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών, εντός του 2009.
Επίσης, από το τέλος Σεπτεμβρίου, το double play (internet & ομιλία) θα διατίθεται σε οικιακούς χρήστες και επαγγελματίες στα 43,90 ευρώ/μήνα, πακέτο που περιλαμβάνει: internet στα 8 Mbps, απεριόριστες κλήσεις εθνικά σε σταθερά και το πάγιο της γραμμής, ενώ θα είναι δυνατή η πρόσθετη παροχή της υπηρεσίας για τηλεφωνήματα εξωτερικού.

Για τις επιχειρήσεις και δη τις μικρομεσαίες, έχουν σχεδιαστεί νέα πακέτα χρόνου τα οποία ισχύουν από χθες, τα λεγόμενα «ΟΤΕ Busines Πακέτα Χρόνου», με χρεώσεις που ξεκινούν από 10,9 ευρώ / μήνα, ενώ προσφέρονται πακέτα double play και χρόνου προς κινητά.

Ο κ. Βουρλούμης, τόνισε ότι ο ΟΤΕ ελπίζει σε αντικειμενική, στο εξής, αντιμετώπισή του από την ΕΕΤΤ καθώς οι πολύμηνες καθυστερήσεις στην έγκριση των νέων του υπηρεσιών, ήταν σε βάρος του Οργανισμού, που έχασε μερίδια προς όφελος του ανταγωνισμού.

ependitis.gr
by Γ. Μοσχίδης, 02 Sep 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.03378 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters