Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Σεπτεμβρίου

News->Ειδήσεις Γενικά->Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Σεπτεμβρίου [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Σεπτεμβρίου

Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Σεπτεμβρίου

dn_65lΑμέσως μετά τις διακοπές, τα Δορυφορικά Νέα σας περιμένουν με άκρως ενδιαφέροντα θέματα και ξεκινάμε με τη μεγάλη έρευνα του περιοδικού σχετικά με τις μεταδόσεις όλων των πρωταθλημάτων. Ο χάρτης των αθλητικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων έκλεισε κι εμείς σας περιγράφουμε αναλυτικά ποιος θα δείξει τι, από τη νέα σεζόν. Μάθετε για όλα τα πακέτα και τις κάρτες που κυκλοφορούν, διότι θα χρειαστεί να αποφασίσετε τι σας συμφέρει καλύτερα, προκειμένου να βλέπετε τις αγαπημένες σας διοργανώσεις.

Ακόμη, σας παραθέτουμε ποια αγγλόφωνα κανάλια μπορείτε να βλέπετε δωρεάν από τις 28.5 μοίρες ανατολικά, καθώς επίσης και σχόλια για το περιεχόμενό τους. Σίγουρα, οι επιλογές είναι πολλές αρκεί να κάνετε λήψη από τη συγκεκριμένη τροχιακή θέση.

Όσοι ασχολείστε με τους δέκτες Dreambox, δείτε πώς συνδέσαμε έναν 800άρη στο δίκτυο ...ασύρματα, ποιες επιλογές μενού εμφανίστηκαν και ποια λογισμικά είναι …wireless ready, ενώ μην παραλείψετε και την εκτενή αναφορά μας στο νέο NabiloSat Black Hole 0.11, με πολλές βελτιώσεις και προσθήκες - όπως το δημοφιλές My Tube Player - που κάνει το Nabilosat 0.10 να φαίνεται ατελές.

Επίσης, ο DrDream σας ετοίμασε μία συνολική αναφορά σε όλους τους τρόπους οικιακού διαμοιρασμού καρτών, όπως με ενσύρματα και ασύρματα Card Splitters καθώς και μέσω LAN με τους emulators.

Σε καθαρά τεχνικό επίπεδο, σας περιγράφουμε ένα σύστημα για λειτουργία δύο δεκτών από ένα καλώδιο σε ατομική και κεντρική λήψη, με χρήση του λεγόμενου Multiband Converter.

Οι αρχάριοι, γνωρίζετε καλά ότι κάθε μήνα έχετε την υποστήριξη μας, ενώ σε αυτό το τεύχος, θα ανακαλύψετε ότι οι δέκτες Linux δεν είναι τόσο δύσκολοι στη χρήση, παρά τα όσα ακούγονται κατά καιρούς.

Kι επειδή βρισκόμαστε πάντα μέσα στα πράγματα, μπορείτε να ανατρέξετε στην ανάλυση του Γ.Κακαβιάτου για την νέα ψηφιακή TV σε DVB-T/MPEG-4. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όρισε ως καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση της μετάβασης (switchover) για όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε. το τέλος του 2012. Εμείς θα προλάβουμε;

Ακόμη, σας περιμένουν δοκιμές αξιόλογων δεκτών, όπως ο πολύ πρόσφατος Argus HD VIP, το ιδιαίτερα αξιόπιστο USB PVR Optibox Extra, o Neuling HDLine 4000S HDTV, αλλά και το πρώτο πεδιόμετρο-αναλυτής φάσματος Mpeg4 της ιταλικής Rover, Examiner HD.

Τέλος, όπως κάθε μήνα, εκτός από τις καλύτερες αθλητικές στήλες, θα βρείτε τα πιο μάχιμα νέα για την αποκρυπτογράφηση, την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, τη μουσική, τις αναβαθμίσεις των δεκτών HD, τα νέα προϊόντα, τα δορυφορικά κανάλια και τις συχνότητες απευθείας από την database του www.lyngsat.com.

Μείνετε Συντονισμένοι
Περικλής Παντολέων - Διευθυντής Σύνταξης
by Γ. Μοσχίδης, 26 Aug 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.03486 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters