Έρευνα: Εύρρωστη η συνδρομητική τηλεόραση στην Ασία.

News->Κόσμος->Έρευνα: Εύρρωστη η συνδρομητική τηλεόραση στην Ασία. [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Έρευνα: Εύρρωστη η συνδρομητική τηλεόραση στην Ασία.

Οι 40 μεγαλύτερες επιχειρήσεις συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ασία κατά το πρώτο εξάμηνο του 2009 ενισχύθηκαν με 5,8 εκατομμύρια συνδρομητές ,επι συνόλου 65,3 εκατομμυρίων πελατών.Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας "Media Partners Asia (MPA)",οι παραπάνω πάροχοι στατιστικά  διατηρούν το εν τρίτον των συνδρομητών  του ασιατικού χώρου.

Υπολογίζεται οτι με μέση ετήσια αύξηση της τάξης του 20% ο αριθμός των συνδρομητών στα τέλη της χρονιάς θα φθάσει τα  70,7 εκατομμύρια.

"Παρά την οικονομική κρίση που εξακολουθεί να ταλανίζει την παγκόσμια αγορά,η ζήτηση για συνδρομητική τηλεόραση στον ασιατικό χώρο παραμένει σταθερή",δήλωσε ο "Vivek Couto",διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας έρευνας και ανάλυσης "MPA".


Ιδιαίτερη δυναμική και δεσπόζουσα εμφανίζεται η  Pay-TV-αγορά σε Κίνα και Ινδία.Οι χώρες αυτές ενισχύουν σημαντικά τους δείκτες ανάπτυξης στην διεξαγόμενη μελέτη,αφού χωρίς αυτές το ποσοστό ανάπυξης της συνδρομητικής τηλεόρασης  θα κυμαίνονταν κάτω από  8%.


Ανίθετα σε Σιγκαπούρη και Χογκ Κογκ σημειώνεται "βραδύτερη" ανάπτυξη .Στις δε τηλεοπτικές αγορές της Ταϋλάνδης, Μαλαισίας και Αυστραλίας η  ανάπτυξη παραμένει σταθερή.Παράλληλα στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου ευδοκιμούν οι  IPTV-προσφορές.Πηγή:digitalfernsehen.de
by restlin, 11 Aug 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.04008 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters