Αγωνία για τα Live-τηλεοπτικά δικαιώματα της ιταλικής Serie A.

News->Κόσμος->Αγωνία για τα Live-τηλεοπτικά δικαιώματα της ιταλικής Serie A. [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Αγωνία για τα Live-τηλεοπτικά δικαιώματα της ιταλικής Serie A.

  Τρεις ιταλικές συνδρομητικές πλατφόρμες Sky Italia, Mediaset και Dahlia TV (DVB-T) ερίζουν  και διεκδικούν μαζί με δύο υποψήφιους παρόχους από το χώρο της ελεύθερης τηλεόρασης τα δικαιώματα μετάδοσης της Α Εθνικής του ιταλικού πρωταθλήματος,όπως ανακοίνωσε η αθλητική ιταλική ομοσπονδία "Lega Calcio".


Με αγωνία λοιπόν αναμένεται η εκχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους.Την περασμένη Παρασκευή οι αρχές ανταγωνισμού στην Ιταλία ξεκίνησαν  επισήμως  διαδικασία έρευνας.

Συνολικά υφιστανται έξι πακέτα μετάδοσης,ένα  Live-πακέτο σχετίζεται με τη δορυφορική μετάδοση,δύο περαιτέρω για επίγειες μεταδόσεις και τα υπόλοιπα καλύπτουν  ετεροχρονισμένες μεταδόσεις. Επι πλέον προσφορές καταχωρήθηκαν στο ραδιοφωνικό κανάλι "RTL 102,5" και στον  IPTV-πάροχο "TheBlogTV".

Εντός των επόμενων επτά ημερών θα πρέπει  να βγει η τελική απόφαση.Ήδη για τις  DVB-S-μεταδόσεις διατίθεται μια μεγάλη προσφορά ύψους  570 εκατομμυρίων Ευρώ,ενώ για την απόκτηση των επίγειων δικαιωμάτων μετάδοσης εκτιμάται οτι  οι προσφορές κυμαίνονται στο ύψος των 210 εκατομμυρίων Ευρώ.Πηγή:satundkabel.magnus.de
by restlin, 28 Jul 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.03107 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters