Κυκλοφορούν τα «Δορυφορικά Νέα» Αυγούστου

News->Ειδήσεις Γενικά->Κυκλοφορούν τα «Δορυφορικά Νέα» Αυγούστου [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Κυκλοφορούν τα «Δορυφορικά Νέα» Αυγούστου

Κυκλοφορούν τα «Δορυφορικά Νέα» Αυγούστου

dn_64lΛίγο πριν τις διακοπές για τους περισσότερους, σας ετοιμάσαμε ένα τεύχος γεμάτο με θέματα που θα σας ανοίξουν την όρεξη να ασχοληθείτε με τα δορυφορικά, μόλις επιστρέψετε. Καταρχήν, συγκεντρώσαμε όλους τους δέκτες που διαθέτουν ένα card reader και ταυτόχρονα είναι και USB PVR και σας τους περιγράφουμε αναλυτικά. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα λειτουργική κατηγορία δεκτών, με την οποία μπορεί κανείς με μικρό κόστος, να βλέπει το συνδρομητικό του πακέτο και φυσικά τα ελεύθερα κανάλια, ενώ ταυτόχρονα με τη σύνδεση ενός εξωτερικού σκληρού δίσκου USB, μπορεί να εγγράφει τις αγαπημένες του εκπομπές. Θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε άνετα ότι η συγκεκριμένη κατηγορία δεκτών, είναι κατάλληλη και για την εξοχική κατοικία.
Οι εξελίξεις, μας έφεραν την συνέντευξη τύπου της Digea, μέσω της οποίας θα ξεκινήσει η επίγεια ψηφιακή μετάβαση. Εμείς, σαφώς είμασταν εκεί και σας μεταφέρουμε ότι ειπώθηκε και παρουσιάστηκε από τον κ. Μαθιό, CEO της εταιρίας. Στο αντίστοιχο πλήρες ρεπορτάζ, θα μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ψηφιακή μετάβαση.
Σε λίγο καιρό αρχίζει η νέα σεζόν και οι αθλητικές διοργανώσεις, έχουν βρει τα κανάλια που θα τις φιλοξενήσουν. Όπως έχετε διαπιστώσει, τα «Δορυφορικά Νέα» παρακολουθούν στενά όλα τα θέματα περί δικαιωμάτων μετάδοσης και σε αυτό το τεύχος, σας αναφέρουμε που θα μπορείτε να βλέπετε Premier League από τη νέα σεζόν! Παραμένοντας στο χώρο του αθλητισμού, διαβάστε ακόμη την αποκαλυπτική συνέντευξη που μας παραχώρησε ο διευθυντής προγράμματος του Conn-X TV Sport, Αντρέα Παλομπαρίνι, για τα προσεχή σχέδια του καναλιού που ετοιμάζει ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πρόγραμμα για τη νέα σεζόν. Ακόμη, σας ετοιμάσαμε μία παρουσίαση του αθλητικού πακέτου ART Sports, το οποίο εκπέμπει μέσω Hot Bird (εκτός από τον NileSat) και για τα επόμενα δύο χρόνια, κάθε Σάββατο θα μεταδίδει ζωντανά, 5 αγώνες της βρετανικής Πρέμιερσιπ, εκτός βέβαια από όλες τις υπόλοιπες διοργανώσεις.
Οι φανς των δεκτών Linux, θα βρείτε τα δικά σας άρθρα, διότι συγκεντρώσαμε τα καλύτερα plugins για Dreambox και σας τα παρουσιάζουμε εκτενώς τόσο από πλευράς λειτουργιών όσο και από πλευράς εγκατάστασης-ρύθμισης. Ακόμη, μάθετε πώς θα ανανεώσετε τις λίστες συχνοτήτων των Azbox HD Premium/Elite μέσω internet εύκολα και γρήγορα, ενώ ο DrDream, σας καθοδηγεί σε όλα τα νέα emu του QBoxHD, ο οποίος διαγράφει εξαιρετική πορεία.
Επίσης, σας παρουσιάζουμε τα κανάλια του ερωτικού πακέτου Satisfaction, το οποίο εκπέμπει πλέον αποκλειστικά από τον Hot Bird. Το SCT έχει προγραμματίσει να προσφέρει έξι επιλεγμένα ποιοτικά ερωτικά κανάλια που εξαντλούν τα ερωτικά γούστα, ενώ αναμένονται και άλλα δύο. Επίσης, επειδή δεν ξεχνάμε ποτέ τους αρχάριους, ετοιμάσαμε έναν οδηγό για το πώς θα μπορέσετε να βλέπετε τα κανάλια του δορυφορικού σας δέκτη και σε ένα δεύτερο δωμάτιο, με πλήρη δυνατότητα τηλεχειρισμού και χωρίς να διπλασιάσετε τον εξοπλισμό σας.
Από πλευράς δοκιμών, σας περιμένει ο νέος Optibox HD 2CICX PVR Ready, ο πλήρης OnLien 4080 Combo HD, το USB PVR Digiquest 6630 και ο πρωτότυπος Atlanta Digital Fun Box. Τέλος, όπως κάθε μήνα, εκτός από τις καλύτερες αθλητικές στήλες, θα βρείτε τα πιο μάχιμα νέα για την αποκρυπτογράφηση, την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, τη μουσική, τις αναβαθμίσεις των δεκτών HD, τα νέα προϊόντα, τα δορυφορικά κανάλια και τις συχνότητες απευθείας από την database του Christian Lyngemark.
Ευχόμαστε καλές διακοπές!

Μείνετε Συντονισμένοι
Περικλής Παντολέων - Διευθυντής Σύνταξης
by Γ. Μοσχίδης, 25 Jul 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.04581 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters