Κι αυτοί ψηφιακά

News->Ελλάδα->Κι αυτοί ψηφιακά [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Κι αυτοί ψηφιακά

ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΡ ΣΕ 29 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Κι αυτοί ψηφιακά

mosiac image

Στους 42 περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς που είχε δοθεί η έγκριση από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για να εκπέμπουν παράλληλα με το αναλογικό τους πρόγραμμα ψηφιακά, προστίθενται ακόμη 29.

Οι 29 αυτοί σταθμοί είχαν αρχικά κάνει αίτηση για να μεταδίδουν το πρόγραμμά τους ψηφιακά, αλλά το ΕΣΡ την είχε απορρίψει επειδή δεν πληρούσαν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Στη συνέχεια εκείνοι έκαναν αίτηση θεραπείας τής τότε απόφασης της ανεξάρτητης Αρχής (604/20.11.2008) και χθες ο πρόεδρος του ΕΣΡ, Ιωάννης Λασκαρίδης, ανακοίνωσε ότι εγκρίνεται και θα μπορούν να εκπέμπουν ψηφιακά το πρόγραμμά τους.

Σε παλαιότερη συνεδρίαση του ΕΣΡ, ο Ιωάννης Λασκαρίδης είχε αναφέρει ότι οι περιφερειακοί σταθμοί που πληρούν της προϋποθέσεις για να εκπέμψουν ψηφιακά θα πρέπει να καταθέσουν στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και στο υπουργείο Μεταφορών τις τεχνικές παραμέτρους ψηφιακής εκπομπής. Τα περιφερειακά κανάλια έχουν δικαίωμα να ζητήσουν τη χρήση του δικτύου που διαθέτει ήδη η ΕΡΤ έναντι βέβαια κάποιου αντιτίμου.

enet.gr
by Γ Μοσχίδης, 09 Jul 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.03241 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters