Αγγλία:Η 'Freeview' επιμένει 'HDTV'.

News->Κανάλια Δορυφoρικά -> Αγγλία:Η 'Freeview' επιμένει 'HDTV'. [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Αγγλία:Η 'Freeview' επιμένει 'HDTV'.

                                     Η βρετανική  ψηφιακή πλατφόρμα "Freeview" ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη ,μέσω της διευθύνουσας συμβούλου της "Ilse Howling",  την πρόθεσή της να αδράξει το 60%  της HDTV κάλυψης.Το στρατηγικό σχέδιο της πλατφόρμας προβλέπει δίπλα στα  HDTV-κανάλια  : BBC, ITV, Channel4  και Five την ενεργοποίηση "On-Demand"-υπηρεσιών και "Digital Video Recorder "-λύσεων,έτσι ώστε  η χωρίς μηνιαία συνδρομή προσφορά της να σταθεί επιθετικά απέναντι στην ανταγωνίστριά της  "BSkyB".

9,8 εκατομμύρια νοικοκυριά στη Βρετανία λαμβάνουν τηλεοπτικά  την πλατφόρμα "Freeview".


Η "Howling", ευκαιριακά  στα πλαίσια της διάσκεψης "Intellect Consumer Electronics Conference" στο Λονδίνο , τόνισε  οτι μέχρι τη διεξαγωγή  της διοργάνωσης του παγκοσμίου κυπέλλου  στη Νότια Αφρική θα πρέπει η επίγεια κάλυψη των  υψηλής ευκρίνειας εκπομπών να φθάσει στο 50 %,ενώ κατά τα Χριστούγεννα του επόμενου έτους ,στην αλλαγή της χρονιάς, αυξητικά να υπερβεί το όριο του 50%.

Από την άλλη μεριά η "BSkyB " από την τροχιακή θέση των 28,2 μοιρών ανατολικά προσφέρει  ήδη περισσότερα από 30 HDTV-κανάλια σε  9,2 εκατομμύρια συνδρομητές.Γύρω στα 5 εκατομμύρια εξ αυτών χρησιμοποιούν τον πιστοποιημένο  PVR-δέκτη "Sky+",επίσης  800.000 περίπου διαθέτουν HDTV-δέκτη.


Παράλληλα η "Freeview" ,όπως προαναφέραμε πιο πάνω ,κάνει μνεία για  λήψη της από 9,8 εκατομμύρια νοικοκυριών και την πώληση  1,5 εκατομμυρίων "Freeview+" -δεκτών. Οι κατάλληλοι δέκτες για τη "HDTV-λήψη στην προβλεπόμενη επίγεια DVB-T2-μετάδοση θα διατεθούν κατά τέλη της χρονιάς.Πηγή:satundkabel.magnus.de

 
by restlin, 02 Jul 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.03533 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters