Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Ιουλίου

News->Ειδήσεις Γενικά->Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Ιουλίου [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Ιουλίου

Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Ιουλίου

dn_63lTα Δορυφορικά Νέα - όπως πάντα στην ώρα τους - βρίσκονται γεμάτα με πλούσια και ενδιαφέρουσα ύλη που ζητάτε κάθε μήνα. Ξεκινάμε αμέσως με το ειδικό αφιέρωμα στα καλύτερα HD πακέτα της Ευρώπης. Τι προσφέρουν τα γνωστότερα και δημοφιλέστερα πακέτα της Ευρώπης σε HD μορφή και τι μπορείτε να δείτε σε αυτά; Ποια είναι η ποιότητα και το περιεχόμενο των προγραμμάτων τους; Υπάρχει εύκολη λήψη στη χώρα μας; Αξίζει ή απλά έχουμε μυθοποιήσει κάποια πράγματα; Για όλα αυτά, θα βρείτε απαντήσεις στο κεντρικό μας άρθρο αυτού του μήνα!

Συνεχίζουμε με μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη που μας παραχώρησε ο ειδικός συνεργάτης μας από τη Σουηδία, Christian Lyngemark, ο οποίος είναι ο ιδρυτής του δημοφιλούς site δορυφορικών συχνοτήτων LyngSat.com. Εδώ κι ένα χρόνο, βρίσκετε τους αξιόπιστους πίνακες συχνοτήτων LyngSat αποκλειστικά στα Δορυφορικά Νέα και πλέον ήρθε η ώρα να γνωρίσετε καλύτερα τον κύριο Lyngemark.

Ακόμη, ο DrDream σας έχει επιφυλάξει μία ευχάριστη έκπληξη, διότι σας περιγράφει πώς θα μπορέσετε εύκολα να βλέπετε τα ελεύθερα HD feeds 4:2:2 με τους δέκτες Azbox HD Premium και Elite. Το περιεχόμενο των εκπομπών 4:2:2 είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και μας χαρίζει ευχάριστες στιγμές τηλεθέασης, οι οποίες μπορούν να περιλαμβάνουν ακόμη και σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις και μάλιστα σε HD.

Επίσης, σας παραθέτουμε έναν πλήρη οδηγό χρήσης του νέου NabiloSat Black Hole v0.10. Σε ένα καινούριο HD περιβάλλον, με μεγάλα εικονίδια και όμορφα γραφικά, η έκδοση 0.10 δεν μοιάζει με κανένα άλλο image που έχει φτιαχτεί μέχρι σήμερα για Dreambox, ούτε καν με τις προηγούμενες εκδόσεις του Black Hole, αφού οι διαφορές του, εκτός από την εμφάνιση βρίσκονται και στη λειτουργία του.

Στο τεύχος αυτό - όπως σας είχαμε υποσχεθεί - μπορείτε να βρείτε το πλήρες ρεπορτάζ από την έκθεση Anga Cable 2009 στην Κολωνία της Γερμανίας, όπου σας ενημερώνουμε για όλα τα αξιόλογα νέα προϊόντα που είδαμε και τα οποία θα δείτε κι εσείς κάποια στιγμή, όταν κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά. Από πλευράς δεκτών, αδιαμφισβήτητα το μεγάλο highlight, είναι το νέο μοντέλο Dreambox 500 HD.

Αν ψάχνετε το πιο πλουραλιστικό τηλεοπτικό μπουκέτο καναλιών, το πιο πολυεθνικό και το πιο πολυμορφικό, αυτό δεν θα το βρείτε στους Hot Bird/Astra, αλλά δυτικότερα και συγκεκριμένα στη 1 μοίρα δυτικά στον Thor 5 και στον Intelsat 10-02. Σας παρουσιάζουμε το πακέτο DigiTV των 160 καναλιών, με σχόλια για τα καλύτερα κανάλια και το περιεχόμενό τους.

Ακόμη, σας παρουσιάζουμε το πακέτο Showtime. Αγγλόφωνο, ποικίλο, προσιτό, εύκολο – σχετικά – σε λήψη και με ώρες που βολεύουν την Ελλάδα, εξακολουθεί να παραμένει η καλύτερη λύση μετά το Sky Digital. Επίσης, οι αρχάριοι που θέλετε να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά και να ασχοληθείτε με κινητά κάτοπτρα με μοτέρ DiSEqC 1.2/USALS, ανατρέξτε στο αντίστοιχο άρθρο, διότι σας περιγράφουμε τι πρέπει να προσέξετε στο μενού του δέκτη σας και ποιες ρυθμίσεις πρέπει να εισαγάγετε.

Ακόμη, ο Γιάννης Τζέτζας μιλάει στα Δορυφορικά Νέα για το πρώτο HD βαν στην Ελλάδα, ενώ μην παραλείψετε και την παρουσίαση των νέων δορυφόρων Eurobird 16A και Εutelsat W2A, οι οποίοι αποτελούν τους νέους γείτονες των Hot bird.

Επίσης, δοκιμάζουμε τον Azbox HD Premium με το τελευταίο firmware, τον Topfield TF 7700HSCI πλέον σαν HD USB PVR, τον πολύ καινούργιο Neta HD 6000CI, καθώς και το αξιόλογο και προσιτό πεδιόμετρο Rover ST-2.

Τέλος, όπως κάθε μήνα, εκτός από τις καλύτερες αθλητικές στήλες, θα βρείτε τα πιο μάχιμα νέα για την αποκρυπτογράφηση, την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, τη μουσική, τις αναβαθμίσεις των δεκτών HD, τα νέα προϊόντα, τα δορυφορικά κανάλια και τις συχνότητες απευθείας από την database του Christian Lyngemark.

Μείνετε Συντονισμένοι

Περικλής Παντολέων - Διευθυντής Σύνταξης

 
by Γ Μοσχίδης, 23 Jun 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.04078 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters