Η 'PT. MNC Sky Vision' επιλέγει ολοκληρωμένες NDS-λύσεις.

News->Συστήματα Κωδικοποίησης->Η 'PT. MNC Sky Vision' επιλέγει ολοκληρωμένες NDS-λύσεις. [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Η 'PT. MNC Sky Vision' επιλέγει ολοκληρωμένες NDS-λύσεις.

                               Η τεχνολογική εταιρεία κρυπτογραφικών συστημάτων NDS γνωστοποίησε οτι  έκλεισε συμβόλαιο συνεργασίας με την ινδονησιακή επιχείρηση "PT. MNC Sky Vision",η οποία διαχειρίζεται τις συνδρομητικές πλατφόρμες Indovision και Top TV .Συγκεκριμένα η   επιχείρηση  ανανέωσε την μακροχρόνια συνεργασία της με την NDS,προκειμένου να διασφαλίσει και αναδομήσει την Pay-TV-πλατφόρμα της Indovision.Η ολοκληρωμένη λύση περιλαμβάνει  το  κρυπτογραφικό σύστημα"CA-Videoguard",το λογισμικό προστασίας"Middleware Media"και ένα ειδικό ηλεκρονικό οδηγό προγράμματος  (EPG).

Η "PT. MNC Sky Vision" επέλεξε  την κωδικοποίηση "Videoguard"  και στο τηλεοπτικό  σήμα της συνδρομητικής της προσφοράς "Top TV".Με το  σύστημα αυτό  οι δύο πλατφόρμες  προστατεύουν  τις υπηρεσίες τους και το περιεχόμενό  τους ,που απαρτίζεται από τοπικά ,εθνικά και διεθνή προγράμματα και παρέχεται σ'ολο το ινδονησιακό νησιωτικό σύμπλεγμα.

Η "Indovision" χαρακτηρίζεται ως "Premium Pay-TV"-πλατφόρμα  της περιοχής, ενώ η προσφορά "Top TV" διαθέτει φθηνότερες συνδρομητικές υπηρεσίες.Τα δύο αυτά πακέτα  καλύπτουν και διανέμουν ένα ευρύ φάσμα  υπηρεσιών και ψυχαγωγικών προγράμμάτων στο ινδονησιακό τηλεοπτικό κοινό.

Η NDS παραμένει  από το 1997 πιστός τεχνολογικός εταίρος της εταιρείας "MNC Sky Vision"  ,πρωτου παρόχου ινδονησιακής DTH-πλατφόρμας και με  αναλογικές τηλεοπτικές προσφορές από το 1988.Πηγή:infosat.de

 
Για περισσότερες πληροφορίες: εδώ
by restlin, 08 Jun 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.06109 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters