Η Ελληνική εκδοχή του 'Universal Channel' στο 'Conn-x TV'

News->IPTV->Η Ελληνική εκδοχή του 'Universal Channel' στο 'Conn-x TV' [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Η Ελληνική εκδοχή του 'Universal Channel' στο 'Conn-x TV'


                                          Ο τηλεοπτικός άμερικανικός όμιλος "NBC-Universal" στέλνει προς εκπομπή στην Ελλάδα την συνδρομητική της προσφορά  "Universal Channel".Από σήμερα το πρωΐ η ελληνική εκδοχή του εκπέμπεται μέσω της νέας IPTV-πλατφόρμας "Conn-x TV" του τηλεπικοινωνιακού ομίλου  OTE.

Η λειτουργία του καναλιού αυτού φέρεται να είναι μέρος των σχεδίων επέκτασης της επιχείρησης"NBC-Universal.Μέχρι το 2010  σχεδιάζει  ο "Roma Khanna',πρόεδρος του τμήματος "Global Networks & Digital Initiatives", να διοχετεύσει συνολικά 100 διεθνείς τηλεοπτικές εκδοχές.Το ελληνικό  "Universal Channel" θα περιλαμβάνει κυρίως τηλεοπτικές σειρές και ταινίες από τα κινηματογραφικά στούντιο της Universal, 20th Century Fox  και  CBS-Paramount. Εξαιρετικές σειρές του καναλιού  χαρακτηρίζονται η δικαστική σειρά "Law and Order" και η αμερικανική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας "Eureka".


Στους τελευταίους 18 μήνες η NBC-Universal  "διακτίνισε" τηλεοπτικά την προσφορά της ,μεταξύ των άλλων σε: Μ. Βρετανία,Γαλλία,Πορτογαλία,Ρωσία ,Ρουμανία,Πολωνία,Ιαπωνία και Χονγκ Κονγκ .Πηγή:satundkabel.magnus.de
by restlin, 05 May 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.0639 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters