Συμφωνία για ευρυζωνικές υπηρεσίες μεταξύ 'Schott' & 'Hellas Digital'.

News->Ελλάδα-> Συμφωνία για ευρυζωνικές υπηρεσίες μεταξύ 'Schott' & 'Hellas Digital'. [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Συμφωνία για ευρυζωνικές υπηρεσίες μεταξύ 'Schott' & 'Hellas Digital'.

                                         Η γερμανική εταιρεία παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών "Schott GmbH"  μαζί με τον πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και διανομέα "Hellas Digital" υπέγραψαν στην Ελλάδα  συμφωνία σχετικά με την πρωτοποριακή λύση "satspeedTriplePlay".Έτσι τα νοικοκυριά της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας ανεξαρτήτως της επίγειας υποδομής μπορούν δορυφορικά ν'απολαμβάνουν ιντερνετικές υπηρεσίες με ταχύτητα έως 2 Mbit/s.

Η "Hellas Digital",εδρεύουσα στην Αθήνα ,προσφέρει την παραπάνω υπηρεσία με μηνιαία συνδρομή 34,99 Eυρώ.Ο δε εξοπλισμός που διατίθεται περιλαμβάνει δορυφορικό κάτοπτρο 1 μέτρου  ,πομπό μετάδοσης,σύστημα λήψης(LNB) και modem ενδεδειγμένο για λήψη της υπηρεσίας "satspeedTriplePlay" .Το ιδιαίτερο της υπηρεσίας αυτής είναι οτι με επιπρόσθετο LNB στο ίδιο δορυφορικό πιάτο μπορούν να ληφθούν και τηλεοπτικά κανάλια.

"Στην  Hellas Digital βρήκαμε τον ιδανικό συνεργάτη για την υψηλού ενδιαφέροντος ελληνική αγορά.Στην Ελλάδα, εξ'αιτίας της ιδιαίτερης τοπογραφικής κατανομής της χώρας και των πολυάριθμων νησιών της, σε πολλές περιοχές παρατηρείται ανεπάρκεια ή καθολική έλλειψη επίγειων ευρυζωνικών υποδομών.Με την υπηρεσία "satspeedTriplePlay" μπορούμε να παράσχουμε στην Ελλάδα μια  αξιόλογη και καινοτόμο λύση για το κλείσιμο του ψηφιακού χάσματος" ,είπε ο "Stephan Schott",τεχνικός διευθυντής της γερμανικής εταιρείας "Schott".

Το "Service" βασίζεται στην υπηρεσία της Eutelsat "Tooway" καθώς και στο modem SurfBeam κατασκευασμένο στις Η.Π.Α από την γνωστή εταιρεία ViaSat.Για την παραπάνω υπηρεσία θα χρησιμοποιηθεί χωρητικότητα από το δορυφόρο της Eutelsat "Eurobird 3" στις 33°Ε. Πηγή:satnews.de

 

                             Φθηνό και γρήγορο Internet για όλους!

Η νέα μας υπηρεσία - satspeed - φέρνει την επανάσταση. 2048Kbps κατέβασμα με 256Kbps ανέβασμα στα 34,99*ευρώ το μήνα. Δεν χρειάζεται ΟΤΕ - παρέχουμε δωρεάν τηλεφωνία σε 41 χώρες!

Η εταιρεία μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρει την νέα μας υπηρεσία δορυφορικού Internet. Βασισμένη σε τεχνολογία της γνωστής εταιρείας Eutelsat, η υπηρεσία μας παρέχει ταχύτητα λήψης 2048Kbps και ταχύτητα αποστολής 256Kbps χρησιμοποιώντας την δορυφορική μπάντα KU.

Δεν χρειάζεται τηλεφωνική γραμμή διότι το σύστημα μας υποστηρίζει αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία. Ανεξάρτητα με το που ζείτε, εργάζεστε ή ψυχαγωγείστε η ζωή σας θα αλλάξει για πάντα. Το γρήγορο Internet για όλους είναι εδώ!

Η υπηρεσία μας παρέχεται μέσω ειδικού εξοπλισμού ο οποίος περιλαμβάνει δορυφορικό κάτοπτρο 1m φτιαγμένο από ανθρακονήματα, πομπό μετάδοσης (BUC), σύστημα λήψης (LNB) και το modem SurfBeam κατασκευασμένα στις Η.Π.Α από την γνωστή εταιρεία ViaSat.

Το σύστημα μας μπορεί να δεχθεί επιπλέον σύστημα λήψης (LNB) με την χρήση πατενταρισμένης μεθόδου η οποία δίνει στο χρήστη την δυνατότητα να παρακολουθεί ταυτόχρονα και δορυφορική τηλεόραση χρησιμοποιώντας το ίδιο κάτοπτρο!

Επιπρόσθετα στην παροχή γρήγορου Internet, η εταιρεία μας παρέχει δωρεάν τηλεφωνία. Ναι, καλά διαβάσατε! Παρέχουμε δωρεάν τηλεφωνία σε σταθερά τηλέφωνα σε 41 χώρες που περιλαμβάνουν όλους τους πιο συχνούς προορισμούς όπως επίσης και σε μερικές από αυτές και κινητά. Τώρα έχετε τηλέφωνο όπου και αν είστε! Παρέχουμε επίσης την δυνατότητα απόκτησης προσωπικού γεωγραφικού αριθμού για να μπορούν οι φίλοι και συγγενείς σας να σας καλούν όπου και αν είστε.

Το σύστημα είναι απλό στην εγκατάσταση και η εύκολη ενεργοποίηση του θα σας γλιτώσει πολύτιμο χρόνο. Αν δεν μπορείτε να το εγκαταστήσετε μόνοι σας, μπορείτε να καλέσετε κάποιον τοπικό εγκαταστάτη δορυφορικών συστημάτων ή να μας ζητήσετε να το εγκαταστήσουμε εμείς για λογαριασμό σας. Πηγή:hellasdigital.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
by restlin, 04 May 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.03576 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters