Ερχεται η Weather TV

News->Ειδήσεις Γενικά->Ερχεται η Weather TV [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Ερχεται η Weather TV

Ερχεται η Weather TV

To WTV (Weather TV) ετοιμάζεται να κάνει δυναμικά το ξεκίνημά του. Σε συνεργασία με την πρώτη εταιρeία παγκοσμίως για την έγκυρη πρόβλεψη των καιρικών συνθηκών, την AccuWeather.com, το WTV είναι ο μοναδικός 24ωρος τηλεοπτικός σταθμός αφιερωμένος στις καιρικές συνθήκες της Ελλάδας, της Κύπρου και πολλών πόλεων σε όλο τον κόσμο.

Το WTV σκοπεύει μεταξύ άλλων να μεταφέρει ζωντανά τους τηλεθεατές του σε προορισμούς σε όλη την Ελλάδα και σύντομα σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας υλικό από web cameras συνεργαζόμενων οργανισμών. Ήδη, ξενοδοχεία, δήμοι, επιχειρήσεις και πολλοί ακόμη φορείς έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συνεργασίας. Μεταδίδοντας απευθείας οπτικό υλικό, το WTV θα παρέχει στους τηλεθεατές του τις πιο ακριβείς πληροφορίες που χρειάζονται για να προγραμματίσουν τις δραστηριότητές τους.

Το WTV εντάσσεται στα πρώτα ελληνικά κανάλια υψηλής ευκρίνειας (Full HD) που θα φέρουν στην Ελλάδα την επόμενη γενιά ψηφιακής τηλεόρασης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του WTV στη διεύθυνση www.weathertv.gr.
by Γ Μοσχίδης, 29 Apr 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.03484 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters