Ο ΑΝΤ1 Satellite ξεκίνησε τη μετάδοσή του και στην Tampa στην Φλόριντα

News->Κόσμος->Ο ΑΝΤ1 Satellite ξεκίνησε τη μετάδοσή του και στην Tampa στην Φλόριντα [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Ο ΑΝΤ1 Satellite ξεκίνησε τη μετάδοσή του και στην Tampa στην Φλόριντα

Ο ΑΝΤ1 Satellite ξεκίνησε την ψηφιακή και καλωδιακή μετάδοσή του και στην περιοχή της Tampa Bay στην Φλόριντα μέσω της Bright House Networks


Ο ΑΝΤ1 Satellite ξεκίνησε την ψηφιακή και καλωδιακή μετάδοσή του και στην περιοχή της Tampa Bay στην Φλόριντα μέσω της Bright House Networks

Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε σήμερα την συνεργασία του με την Bright House Networks για την ψηφιακή και καλωδιακή μετάδοση του ΑΝΤ1 Satellite και στην περιοχή της Tampa Bay στην Φλόριντα μια περιοχή με ιδιαίτερα αυξημένο Ελληνικό πληθυσμό. Η Bright House Networks είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους ψηφιακής τηλεόρασης, γρήγορου ίντερνετ και φωνητικών υπηρεσιών στην Αμερική.

Ο ΑΝΤ1 Satellite μεταδίδει το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 TV σε 24ωρη απευθείας μετάδοση από την Ελλάδα. Το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ζωντανά Δελτία Ειδήσεων, ψυχαγωγικά προγράμματα και shows, Ελληνικές σειρές, παιδικά προγράμματα και Ελληνικές ταινίες. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο αθλητικό πρόγραμμα καθώς τα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1 έχουν εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα για αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, του Κυπέλλου Ποδοσφαίρου καθώς και του Πρωταθλήματος Μπάσκετ.

«Ο ΑΝΤ1 πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά στη διεθνή αγορά επιτυγχάνοντας μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία που εξασφαλίζει την επιπλέον ψηφιακή και καλωδιακή του μετάδοση στην Αμερική μέσω της Bright House Network και στην περιοχή της Tampa Bay στην Φλόριντα» δήλωσε ο κ. Νίκος Τζιώτης Γενικός Διευθυντής της Συνδρομητικής Τηλεόρασης του ΑΝΤ1.O ANT1 Satellite θα μεταδίδεται μέσω της Bright House Networks στο κανάλι 966 σε ολόκληρη την περιοχή της Tampa Bay στην Φλόριντα συμπεριλαμβανομένων των Hillsborough, Pinellas, Citrus, Pasco, Polk, Hernando και Manatee και η μηνιαία συνδρομή του θα είναι $14.99.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Bright House Networks μπορείτε να επισκεφτείτε www.mybrighthouse.com

Για την Bright House Networks

Η Bright House Networks είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους ψυχαγωγικών και πληροφοριακών υπηρεσιών με περισσότερους από 2 εκατομμύρια πελάτες, σε μεγάλες αγορές όπως το Bakersfield στην California, το Birmingham στην Alabama, το Detroit στο Michigan, την Indianapolis στο Indiana, το Orlando στην Florida (Central Florida Division) και την Tampa Bay στην Florida, μαζί με άλλα μικρότερα συστήματα στην Alabama και στην Florida Panhandle. Το δίκτυο οπτικό ινών της εταιρίας προσφέρει στους πελάτες την πλέον σύγχρονη τεχνολογία σταθερής τηλεφωνίας, καλωδιακών υπηρεσιών και υπηρεσιών ίντερνετ.

Η Bright House Networks διαθέτει δύο ειδησεογραφικούς σταθμούς με 24ωρη κάλυψη το “Bay News 9” και το “Bay News 9 En Español”, το αθλητικό κανάλι “Catch 47 Tampa Bay Sports Channel”, το “Travel Weather Now”, το “Tampa Bay on Demand” και το “Baynews9.com”, που εξυπηρετούν την αγορά της περιοχής της Tampa Bay και της ευρύτερης περιοχής του Orlando, μαζί με το “Central Florida News 13”, το “News 13 Weather NOW”, το “Central Florida on Demand” και το “cfnews13.com”.Για τον ΑΝΤ1


Ο ΑΝΤ1, www.antenna.gr, είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός Όμιλος ΜΜΕ. Ο Όμιλος έχει στην ιδιοκτησία του τον ΑΝΤ1 TV, το κορυφαίο ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο και παραγωγό ελληνικού τηλεοπτικού προγράμματος. Επιπλέον, ο ΑΝΤ1 έχει στην ιδιοκτησία του τον ΑΝΤ1 FM καθώς και την εκδοτική εταιρεία Δάφνη Επικοινωνίες. Το Τμήμα Συνδρομητικής Τηλεόρασης του ΑΝΤ1 διανέμει το κανάλι διεθνώς στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και σε περισσότερες από 44 χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

---

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Antenna Satellite:

Νίκος Τζιώτης, Γενικός Διευθυντής Συνδρομητικής Τηλεόρασης ANT1 TV

212-688-5475, tziotisn@antenna.grBright House Networks:


Joe Durkin, Senior Director of Corporate Communications

727-329-2926 Joe.Durkin@mybrighthouse.com
by Γ Μοσχίδης, 24 Apr 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.03691 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters