«Δορυφορικά Νέα» τεύχος 61, Μαΐου2009

News->Ειδήσεις Γενικά->«Δορυφορικά Νέα» τεύχος 61, Μαΐου2009 [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email «Δορυφορικά Νέα» τεύχος 61, Μαΐου2009

«Δορυφορικά Νέα» τεύχος 61, Μαΐου 2009

Χριστός Ανέστη!

dn_61lΤα Δορυφορικά Νέα, βρίσκονται στα χέρια σας, γεμάτα με τα θέματα πραγματικής ενημέρωσης που ζητάτε κάθε μήνα. Χωρίς πολλά λόγια, ξεκινάμε με το μεγάλο αφιέρωμα - έρευνα αγοράς για τα μοτέρ DiSEqC, με τα οποία μπορείτε εύκολα και γρήγορα να μετατρέψετε το πιάτο σας σε κινητό και να ανοίξετε τους ορίζοντες της δορυφορικής σας λήψης σε όλο το ορατό γεωτόξο. Ταυτόχρονα, σας εξηγούμε πώς γίνεται η εγκατάσταση και ρύθμιση ενός τέτοιου μοτέρ, προκειμένου να είστε πλήρως ενημερωμένοι, πριν διαλέξετε ποιο μοτέρ θα εγκαταστήσετε. Πραγματικά, αξίζει κανείς να έχει κινητό πιάτο και όχι να είναι εγκλωβισμένος σε έναν ή δύο δορυφόρους.

Επίσης, ο DrDream σας εξηγεί πώς θα παίξετε όλες τις κάρτες στα Card Readers των Dreambox με όλα τα γνωστά emulators, ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνετε και πώς μπορείτε να υλοποιήσετε επιπλέον και οικιακό διαμοιρασμό κάρτας. Πρόκειται για ένα άρθρο που μάς έχετε ζητήσει πολλές φορές και ήρθε η ώρα να σας το προσφέρουμε.

Ένα άλλο μεγάλο αφιέρωμα που θα βρείτε σε αυτό το τεύχος, αφορά το εξαιρετικό γερμανικό πακέτο Premiere το οποίο ακολουθεί μια πολύ έξυπνη λογική ως προς το καθεστώς των υπηρεσιών του, που πολύ θα θέλαμε να την υιοθετήσουν σταδιακά και όλες οι αντίστοιχες υπηρεσίες στην Ευρώπη. Μάθετε για όλα τα κανάλια του πακέτου καθώς και για τα υποπακέτα που διαθέτει!

Από τον αθλητικό χώρο, ο Τάσος Μαγουλάς (κάνει τις περιγραφές των αγώνων στην ΕΡΤ) μιλάει στα «Δορυφορικά Νέα» για το NBA και για τα τηλεοπτικά του δικαιώματα...

Ακόμη, σας περιγράφουμε την νέα υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης μέσω internet, holTV, η οποία αλλάζει τα δεδομένα και θέτει νέες προοπτικές στον τρόπο που μπορούμε να βλέπουμε τηλεόραση.

Σε τεχνολογικό επίπεδο, ξεκαθαρίζουμε τις διαφορές των τηλεοράσεων LCD και Plasma και σας παραθέτουμε τί ακριβώς πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά ενός εκ των δύο ειδών. Ολο και περισσότεροι καταναλωτές πλέον, διαθέτουν κάποια τηλεόραση FullHD ή HDReady, και σάς προτείνουμε ανεπιφύλακτα κι εμείς μία τέτοια τηλεόραση, η οποία μάλιστα συνδυάζεται άψογα και με τους δορυφορικούς δέκτες HD.

Επίσης, μην παραλείψετε την αναφορά μας στα νέα δεδομένα του Diablo WiFi, διότι σάς περιμένει η ευχάριστη έκπληξη της δυνατότητας χρήσης του CCcam, με αυτονόητα αποτελέσματα στη δικτυακή χρήση ενός δέκτη που διαθέτει το Diablo WiFi στην υποδοχή Common Interface. Μάλιστα, έχουμε ένα νέο Diablo WiFi με ενσωματωμένο Card Reader.

Οι λάτρεις των δοκιμών νέων λογισμικών για dream, μπορείτε να ανατρέξετε στο ειδικό άρθρο για την αναβάθμιση του Barry Allen, με το οποίο μπορείτε να κάνετε το λεγόμενο multiboot. Σε περίπτωση ασυμβατότητας των drivers στη flash, πιθανόν να έχετε προβλήματα στην εγκατάσταση ενός πρόσφατου λογισμικού. Το συγκεκριμένο άρθρο θα σας κατατοπίσει πλήρως!

Όπως κάθε μήνα, υποστηρίζουμε τους αρχάριους που θέλουν να κάνουν βήματα μπροστά. Σε αυτό το τεύχος, μάθετε τί πρέπει να κάνετε όταν ξαφνικά χαθεί από την οθόνη σας ένα κανάλι που βλέπατε.

Ακόμη, σάς περιμένουν άκρως ενδιαφέρουσες δοκιμές νέων δεκτών όπως ο Humax HDCI5000, ο Golden Interstar Gi-S900CI HD, o Opticum Multiroom και ο επίσης πολύ πρόσφατος On Lien LN3050CU.

Τέλος, όπως κάθε μήνα, εκτός από τις καλύτερες αθλητικές στήλες, σας περιμένουν τα πιο μάχιμα νέα για την αποκρυπτογράφηση, την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, τη μουσική, τις αναβαθμίσεις των δεκτών HD, τα νέα προϊόντα, τα δορυφορικά κανάλια και τις συχνότητες απευθείας από την database του Christian Lyngemark.Μείνετε Συντονισμένοι

Περικλής Παντολέων - Διευθυντής Σύνταξης

 

 

 
by Γ Μοσχίδης, 23 Apr 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.03469 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters