7 κατηγορίες για πειρατεία

News->Πειρατικά->7 κατηγορίες για πειρατεία [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email 7 κατηγορίες για πειρατεία

7 κατηγορίες για πειρατεία

THΣ ΑΝΤΡΗΣ ΔΑΝΙΗΛ


Υπό πενθήμερη κράτηση τέθηκε σαραντάχρονος τραπεζικός υπάλληλος. Εναντίον του εξετάζεται υπόθεση εμπορίας δορυφορικού σήματος από ελλαδικά, κυπριακά και ξένα συνδρομητικά κανάλια.

Επτά κατηγορίες αντιμετωπίζει ο 40χρονος τραπεζικός υπάλληλος από τη Λάρνακα για εμπορία δορυφορικού σήματος από ελληνικά, κυπριακά και ξένα συνδρομητικά κανάλια, με παράνομο λογισμικό. Χθες το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης προφυλάκισης για διευκόλυνση των ερευνών. Ειδικός στους υπολογιστές ο ύποπτος, ανέφερε στο δικαστήριο ο εξεταστής της υπόθεσης Μάριος Αριστείδου, αποκωδικοποιούσε το δορυφορικό σήμα και το παρείχε παράνομα σε πελάτες, οι οποίοι τον πλήρωναν 25 ευρώ το μήνα.

Τροποποιούσε, επίσης, τους αποκωδικοποιητές ώστε να δέχονται το κλεμμένο δορυφορικό σήμα ή και να το αναμεταδίδουν σε άλλα πρόσωπα. Αρχικά ανακρινόμενος ο 40χρονος παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων αναφέροντας ότι το έκανε μέσω τρίτων και ο ίδιος εισέπραττε προμήθεια. Ο συνήγορος υπεράσπισης Γιώργος Γεωργίου μιλώντας εκ μέρους του πελάτη του στο δικαστήριο, ανέφερε ότι ο ύποπτος αρνείται τις κατηγορίες που του επισυνάπτονται, τίθεται όμως στη διάθεση της Αστυνομίας για τα υπό διερεύνηση αδικήματα.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας σε συνεργασία με το Γραφείο Καταπολέμησης Αδικημάτων Κλοπής Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομων Στοιχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, κατέσχαν από την οικία του υπόπτου μεγάλο αριθμό συνδρομητικών καρτών, τηλεοπτικές πλατφόρμες, αποκωδικοποιητές, πύργους ηλεκτρονικών υπολογιστών, πελατολόγια, τιμολόγια, καθώς επίσης και άλλα ηλεκτρονικά εξαρτήματα και έγγραφα.

Η Αστυνομία αναζητεί πρόσωπα που λάμβαναν το παράνομο σήμα από τον ύποπτο και η πλήρης εξέταση των τεκμηρίων που παραλήφθηκαν από την οικία του θα οδηγήσει στον εντοπισμό τους. Για σκοπούς διερεύνησης, οι ανακριτές παγοποίησαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του 40χρονου, μέχρι την πλήρη διερεύνηση των τραπεζικών του συναλλαγών. Υπολείπονται 90 καταθέσεις για το ανακριτικό έργο, καθώς θα διεξαχθούν δεκάδες έρευνες σε ισάριθμους χώρους που πιθανό να σχετίζονται με την υπόθεση.

sigmalive.com
by Γ Μοσχίδης, 13 Apr 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.05363 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters