Συλλήψεις στη Λεμεσό για χρήση του dreambox

News->Πειρατικά->Συλλήψεις στη Λεμεσό για χρήση του dreambox [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Συλλήψεις στη Λεμεσό για χρήση του dreambox

Συλλήψεις στη Λεμεσό για χρήση του dreambox

100άδες παράνομοι χρήστες δορυφορικών καρτών

 

 

Μεγάλη απάτη υποκλοπής και παράνομης μετάδοσης δορυφορικών σημάτων σε εκατοντάδες νοικοκυριά, έναντι αμοιβής, αποκάλυψε επιχείρηση του Γραφείου Καταπολέμησης Αδικημάτων Κλοπής Πνευματικής Ιδιοκτησίας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λεμεσό.

 

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο του Γραφείου Καταπολέμησης Αδικημάτων Κλοπής Πνευματικής Ιδιοκτησίας, Νίκο Χρυσοστόμου, αξιολογώντας πληροφορίες, η Αστυνομία ερεύνησε το απόγευμα δυο καταστήματα στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 19 κεντρικοί σέρβερ, 34 αποκωδικοποιητές «dreambox», δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και δεκάδες συσκευές αντιγραφής και δημιουργίας συνδρομητικών δορυφορικών καρτών.

 

Οπως διαπιστώθηκε, υποκλεπτόταν το δορυφορικό σήμα από Κυπριακά, Ελληνικά και ξένα συνδρομητικά κανάλια και ακολούθως μεταδιδόταν σε μη εξουσιοδοτημένους συνδρομητές, οι οποίοι εξασφάλιζαν τις πλαστές δορυφορικές κάρτες, έναντι του μισού ποσού από ότι θα κατέβαλαν ως εξουσιοδοτημένοι συνδρομητές.

 

Οι ανακριτές ευελπιστούν ότι από τις έρευνες που θα ακολουθήσουν, θα εντοπιστεί ο ακριβής αριθμός των μη εξουσιοδοτημένων χρηστών, ο οποίος υπολογίζεται γύρω στους 1900, καθώς και τα στοιχεία τους.

 

iKypros

08/04/2009
by Γ Μοσχίδης, 09 Apr 2009, Comments(3)


Comments
chrisde
09 Apr 2009
*..αξιολογωντας πληροφοριες,η Αστυνομια..*
Τον ρουφιανο πολλοι εμισησαν..την ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ομως ουδεις...το αντιθετο μαλιστα!!!Τελικα οι ρουφιανοι ειναι οι μονοι ικανοι να σπασουν ολα τα
συστηματα ασφαλειας των "σερβιτορων"
και μαλιστα εκ των εσω....
nikosnt1961
09 Apr 2009

μοσχιδη τρελενεσαι για τετοια
sokratpapa
09 Apr 2009
Απο την Κύπρο θα ξετυλιχτεί μάλλον και άλλο κουβάρι που έχει πολλές άκρες και πιθανόν θα φτάσει και σε κάποιους στην Ελλάδα και όχι μόνο.
Είδωμεν !!! Αυτά έχει το Αντάρτικο.
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.05546 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters