Στρατηγική συμφωνία μεταξύ 'Nilesat' και 'Eutelsat' .

News->Κόσμος-> Στρατηγική συμφωνία μεταξύ 'Nilesat' και 'Eutelsat' . [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Στρατηγική συμφωνία μεταξύ 'Nilesat' και 'Eutelsat' .

  Οι δορυφορικοί πάροχοι "Nilesat" και "Eutelsat" επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω την τροχιακή θέση των 7° W  στο γεωγραφικό χώρο της Μέσης Ανατολής Και Β. Αφρικής,για το λόγο αυτό υπέγραψαν μεταξύ τους σημαντική στρατηγική συμφωνία.Οι δύο επιχειρήσεις προσφέρουν από αυτή τη θέση  δορυφορικές τηλεοπτικές υπηρεσίες.Η νέα αυτή συμφωνία έχει άμμεση σχέση με την πρόσφατη επιτυχή εκτόξευση του δορυφόρου της Eutelsat "Hotbird 10" ,που όπως προαναφέρθηκε  έγκαιρα στο SDTV θ'αναλάβει αρχικά τη λειτουργία του στις  7° W  κάτω από την ονομασία "Altanticbird 4A".


Η "Eutelsat" και "Nilesat"  από τον Ιούλιο του 2006 εργάζονται από κοινού στις 7° W ,οπου με τη συστοιχία των δορυφόρων τους Atlanticbird 4, Nilesat 101 και Nilesat 102 προσφέρουν  υπηρεσίες.Η παρατεταγμένη στην θέση αυτή (copositioning) συγκεκριμένη  ομάδα των τριών δορυφόρων διαθέτει 39 αναμεταδότες και εκπέμπει πλέον των 450 TV- καναλιών σε 38 εκατομμύρια τηλεοπτικών νοικοκυριών.Με την έναρξη του "Atlanticbird 4A" κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός η επιχειρηματική δράση μεταβαίνει σε νέα  φάση.Συνακόλουθα η εταιρεία "Nilesat" μέχρι το 2019 μπορεί ν'αυξήσει θεαματικά τον αριθμό των ενοικιαζόμενων αναμεταδοτών από την  "Eutelsat".


Η συνεργασία των δύο παρόχων ενισχύεται κατά το 2010 με τη λειτουργία δορυφόρου  της "Nilesat",πρόκειται για τον "Nilesat 201" που έχει  παραγγείλει.Το 2011 έρχεται να προστεθεί σ'αυτήν τη θέση και ο "Atlantic Bird 4R",ήδη η "Eutelsat" επιβεβαίωσε την πρόθεσή της  για την κατασκευή του παραπάνω δορυφόρου.

 

" Η  Eutelsat με την ενεργοποίηση του Atlantic Bird 4A στις  7° W θ΄ανεβάσει τον αριθμό των ενοικιαζόμενων αναμεταδοτών από 15 σε 24",δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθύνων συμβουλος της Eutelsat " Giuliano Berretta".Ενώ ο "Olivier Milliès-Lacroix", διευθυντής του εμπορικού τμήματος της Eutelsat,τόνισε οτι η διαθέσιμη χωρητικότητα σ'αυτή την θέση θ'αυξηθεί κατά 30%. Πηγές:satnews.de  & digitalfernsehen.de

 

 
by restlin, 26 Mar 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.05138 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters