Μετακόμιση του 'Anixe-HD'.

News->Κανάλια Δορυφoρικά ->Μετακόμιση του 'Anixe-HD'. [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Μετακόμιση του 'Anixe-HD'.

  Το ελεύθερης λήψης υψηλής ευκρίνειας κανάλι "Anixe-HD" μεταφέρεται από Δευτέρα  23 Μαρτίου σε νέο δορυφορικό αναμεταδότη.Έτσι το"Anixe-HD" και το δοκιμαστικό HDTV-καναλι Astra δεν θα εκπέμπονται μαζί με τα κωδικοποιημένα αντίστοιχα συνδρομητικά κανάλια  "Premiere-HD" και "Discovery-HD" από τη συχνότητα "11,914 H" ,αλλά απο τη συχνότητα 11,303 Η (SR  22.000 ,FEC 2/3) του δορυφόρου"Astra 1F". Πηγή:satundkabel.magnus.de

 


                                       Anixe-HD 

Το "Anixe HD" είναι το πρώτο γερμανόφωνο ελεύθερης λήψης HDTV .Το κανάλι διοχετεύεται με το πρότυπο μετάδοσης DVB-S2 και με MPEG-4 συμπίεση εικόνας δορυφορικά  από την "SES-Astra", καλωδιακά  από τους παροχείς:Kabel BW,Kabel Deutschland GmbH (KDG) και τον περιφερειακό πάροχο  "wilhelm.tel GmbH " που εδρεύει στην πόλη "Norderstedt".Στην Ελβετία εκπέμπεται από τις  εταιρείες "Cablecom" και "Bluewin",θυγατρική της Swisscom AG .

Στις 27 Απριλίου εισήχθηκε στο  IPTV-δίκτυο της "Deutsche Telekom AG" στην πλατφόρμα "T-Home".

Το 24/ωρο πρόγραμμα του καναλιού  επικεντρώνεται σε σειρές  , ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες απο το γερμανικό πρωτάθλημα .Στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου είχε εξασφαλίσει τηλεοπτικά δικαιώματα για ορισμένα αθλήματα.

Στις 1. Απριλίου του 2009  θα προβεί σε μετάδοση του αγώνα Τουρκίας-Ισπανίας  για το παγκόσμιο κύπελλο 2010 που θα διεξαχθεί στη Νότιο Αφρική.

Διευθύνων σύμβουλος του καναλιού είναι η "Jennifer Lapidakis".

Πηγή:de.wikipedia.org
by restlin, 20 Mar 2009, Comments(1)


Comments
fotosik
23 Mar 2009
ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ! ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΧΑΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΨΑΞΙΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ !
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.05699 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters