Τηλεοπτικό πρόγραμμα σε παγκόσμια προβολή

News->Ειδήσεις Γενικά->Τηλεοπτικό πρόγραμμα σε παγκόσμια προβολή [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Τηλεοπτικό πρόγραμμα σε παγκόσμια προβολή

Από τη FIC σε 180 χώρες

Τηλεοπτικό πρόγραμμα σε παγκόσμια προβολή

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2009 07:00

Πραγματικότητα γίνεται το εγχείρημα της παγκόσμιας μετάδοσης προγραμμάτων, κατά την ίδια περίοδο και την ίδια μέρα, πράγμα που αλλάζει την οπτική, τόσο για τα δικαιώματα των μεταδιδόμενων προγραμμάτων όσο και για την τηλεθέασή τους και τις πωλήσεις τους.

Νούμερα τηλεθέασης ρεκόρ ανακοίνωσε η Fox International Channels (FIC) για την παγκόσμια πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς The Listener, που άρχισε την προηγούμενη εβδομάδα κάνοντας ταυτόχρονη πρεμιέρα σε 180 χώρες στην Ευρώπη, Λατινική Αμερική, Ασία και Μέση Ανατολή, πετυχαίνοντας μια σειρά από ρεκόρ.

Η Fox International Channels ξεκίνησε τη σειρά την ίδια εβδομάδα σχεδόν σε όλο τον κόσμο, ακολουθώντας την πρακτική κινηματογραφικών ταινιών. Το Listener τερμάτισε πρώτο σε τηλεθέαση στην ώρα του στις περισσότερες χώρες, μεταξύ των οποίων η Ιταλία, η Μεγάλη Βρετανία, η Γερμανία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Βραζιλία, η Αργεντινή, η Τουρκία, η Ελλάδα, η Ιαπωνία και το Χονγκ Κονγκ.

Στην Ιταλία, μια από τις μεγαλύτερες αγορές της Fox International Channels, το Listener αύξησε τη μέση τηλεθέαση της ώρας κατά +470%, ενώ ήταν η σειρά με τη δεύτερη μεγαλύτερη τηλεθέαση στο κανάλι FOX διαχρονικά.
by Γ Μοσχίδης, 13 Mar 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.03792 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters