Ρωσικός δορυφόρος 'Luch 4' .

News->Δορυφόροι-> Ρωσικός δορυφόρος 'Luch 4' . [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Ρωσικός δορυφόρος 'Luch 4' .

                                    Η ρωσική διαστημική οργάνωση "Roskosmos" εξουσιοδότησε την  εταιρεία δορυφορικών και πληροφορικών συστημάτων "ISS" στην ανάπτυξη και κατασκευή ενός δορυφόρου,"Luch 4 ",με αποστολή την μεταβίβαση πληροφοριών από το διεθνή διαστημικό σταθμό " International Space Station - ISS" στη Γη.


Σύμφωνα με το  ρωσικό κρατικό διαστημικό πρόγραμμα, το χρονοδιάγραμμα κατασκευής του "Luch 4 " και η μεταφορά του σε γαιοστατική τροχιά ορίζεται για το 2013.

Ο δορυφόρος αυτός  θα μεταβιβάζει πληροφορίες  από το ρωσικό τμήμα του σταθμού στη Γη κατά τα χρονικά σημεία στα οποία ο διεθνής διαστημικός σταθμός δεν θα δύναται να παρατηρηθεί από τη ρωσική επικράτεια.


Η "Roskosmos" το 2005 έκλεισε τα πρώτα συμβόλαια σχετικά με τα επικοινωνιακά δορυφορικά συστήματα"Luch" και αφορούν την κατασκευή  των δορυφόρων " Luch 5A "και"Luch 5B ",οι οποίοι προβλέπεται να τροχιοδρομηθούν κατά το 2010 με 2011.


Ο  νεός δορυφόρος"Luch-4" θα κατασκευστεί με τον τύπο της πλατφόρμας "Express-2000" με δωδεκάχρονης διάρκειας λειτουργίας και βάρους τριών τόνων,προορίζεται δε να ενισχύσει σημαντικά  το σύστημα  μεταβίβασης πληροφοριών .Πηγή:digitalfernsehen.de

 

 

 

 

 

 

 

 
by restlin, 12 Mar 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.06598 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters