Το BBC ανακοίνωσε το πρόγραμμά του για τη F1

News->Κανάλια Δορυφoρικά ->Το BBC ανακοίνωσε το πρόγραμμά του για τη F1 [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Το BBC ανακοίνωσε το πρόγραμμά του για τη F1

Το BBC ανακοίνωσε το πρόγραμμά του για τη F1


Οι Βρετανοί τηλεθεατές θα δουν την επιστροφή της F1 στο BBC φέτος για πρώτη φορά από το 1996
Το BBC που έχασε τα δικαιώματα κάλυψης από το ITV το 1997, θα δείχνει τις κατατακτήριες δοκιμές και τους αγώνες ζωντανά στο BBC1, ενώ οι ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής και του Σαββάτου θα καλύπτονται ζωντανά μέσω του κόκκινου κουμπιού.

Μέσω της διαδραστικής υπηρεσίας, οι τηλεθεατές θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στατιστικά και γεγονότα όπως τα προφίλ των πιλότων ενώ θα είναι ικανοί να επιλέξουν τον σχολιασμό που θα ακούν όπως την τηλεοπτική ή εκείνη του Radio 5 Live. Στην τελευταία του ανακοίνωση, το κανάλι αποκάλυψε επίσης ότι θα προσφέρει το κάθε σκέλος στην πίστα ζωντανά στην ιστοσελίδα του BBC, αλλά μόνο για πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου.
Ο Τζέικ Χάμφρεϊ θα παρουσιάζει την τηλεοπτική κάλυψη έχοντας μαζί του τον πρώην πλέον πιλότο Ντέιβιντ Κούλθαρντ και τον πρώην ιδιοκτήτη ομάδας, Έντι Τζόρνταν.

Οι ειδήσεις από τα pit θα έρχονται από τους Τεντ Κράβιτζ και Λι ΜακΚένζι με τον Μάρτιν Μπράντλ και τον πρώην σχολιαστή του 5 Live, Τζόναθαν Λέντγκαρντ στην ομάδα περιγραφών. Στο BBC Radio 5 Live επικεφαλής θα είναι και πάλι ο Ντέιβιντ Κροφτ, με τα σχόλια του ειδικού να έρχονται από τον Μόρις Χάμιλτον και τις ειδήσεις από τα pit από τη Χόλι Σάμος.

Γιώργος Αυγερινάκης
by Γ Μοσχίδης, 25 Feb 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.05647 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters