Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Μαρτίου

News->Ειδήσεις Γενικά->Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Μαρτίου [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Μαρτίου

Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα Μαρτίου

dn_ex59_lTα Δορυφορικά Νέα, πιστά στο ραντεβού με τους αναγνώστες, σας προσφέρουν όπως κάθε μήνα, τα θέματα που αναζητάτε από όλους τους τομείς της δορυφορικής, επίγειας ψηφιακής και της IPTV.

Αυτό το μήνα, καταγράψαμε τα Συνδρομητικά Πακέτα των Βαλκανίων, και σας τα περιγράφουμε αναλυτικά, τόσο όσον αφορά το περιεχόμενό τους σε κανάλια, αλλά και τον τρόπο λήψης τους. Ιδιαίτερα αξιόλογα πακέτα από Αλβανία, Βουλγαρία και Σερβία, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Ακόμη, συγκεντρώσαμε μια σειρά οργάνων μέτρησης δορυφορικού σήματος, τα οποία όμως προορίζονται για ευρύτερη χρήση και όχι μόνο από τους επαγγελματίες. Τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα, διότι προκύπτει ότι με ένα λογικό κόστος μεταξύ 300-500 Ευρώ περίπου, ο καθένας μπορεί να αποκτήσει ένα τέτοιο όργανο για να διατηρεί το πιάτο του σε ...φόρμα, αλλά και να σκοπεύει νέους δορυφόρους!

Επίσης, σας περιγράφουμε πώς να μοιράσετε την κάρτα σας μέσα στην οικία σας, χωρίς πολύπλοκες ρυθμίσεις και δυσνόητες διαδικασίες, ενώ εισχωρούμε στα άδυτα των ψηφιακών δεκτών και σας αναλύουμε πλήρως πώς λειτουργούν και ποιες διαδικασίες λαμβάνουν χώρα κατά την αποκωδικοποίηση καναλιών.

Στα πλαίσια της υποστήριξης προς τους αρχάριους της δορυφορικής λήψης, σας περιγράφουμε βήμα-βήμα, τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να φτιάξετε τις λεγόμενες λίστες αγαπημένων, προκειμένου να περιορίσετε το χάος των καναλιών και να διευκολύνετε την καθημερινή σας τηλεθέαση.

Οι λάτρεις του συνδυασμού ψηφιακός δέκτης-ηλεκτρονικός υπολογιστής, θα βρείτε δύο πολύ ενδιαφέροντα άρθρα για το σωστό σετάρισμα του DM8000 αλλά και την εγκατάσταση και ρύθμιση του Nabilosat blackhole v0.7. To τελευταίο firmware, έχει δημιουργήσει αίσθηση στους χώρους των χρηστών dreambox και σίγουρα πρόκειται για ένα από τα καλύτερα firmwares που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.

Ακόμη, αναφερόμαστε στον νέο και πανίσχυρο δορυφόρο Astra 1M, ο οποίος κάνει τη λήψη του παιχνιδάκι για τους δέκτες μας, αλλά και στην εγκατάσταση πιάτου 80 εκ με μοτέρ USALS που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του περιοδικού, με φωτογραφικό υλικό και πλήρη περιγραφή.

Μην παραλείψετε επίσης να ανατρέξετε στην αναφορά μας για το νέο site των Δορυφορικών Νέων, στην οποία θα βρείτε όλες τις υπηρεσίες που μπορείτε να απολαμβάνετε διαδικτυακά και εύκολα από τον υπολογιστή σας!

Από πλευράς δοκιμών, σας περιμένει ο νέος και ιδιαίτερα αξιόλογος Linux δέκτης Azbox Elite HD με ισχυρές δικτυακές ικανότητες, η εξέλιξη του επίσης δικτυακού ITGate TGS220, ο ώριμος πλέον Lyngbox και ο πλήρης On Lien LN4080 HD, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο, δοκιμάσαμε το αξιόλογο πεδιόμετρο Kws-Varos 307 και το νέο Televes Η45 Advance.

Οι φίλαθλοι, θα πρέπει οπωσδήποτε να ανατρέξετε στις πιο δυνατές αθλητικές στήλες Sports News, Sports Media, αλλά και στη συνέντευξη του προϊστάμενου του αθλητικού τμήματος του ΣΚΑΙ, Δημοσθένη Καρμοίρη, ο οποίος μιλάει στα «Δορυφορικά Νέα» για την εμπλοκή του καναλιού στα ποδοσφαιρικά τηλεοπτικά δικαιώματα. Τέλος, όπως κάθε μήνα, εκτός από τις αθλητικές στήλες, σας περιμένουν τα πιο μάχιμα νέα για την αποκρυπτογράφηση, την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, τη μουσική, τις αναβαθμίσεις των δεκτών HD, τα νέα προϊόντα και τα δορυφορικά κανάλια.

Από εμάς, ραντεβού στην έκθεση Multielectronika, στο διάστημα μεταξύ 13-16 Μαρτίου στο M.E.C Παιανία.
by Γ Μοσχίδης, 23 Feb 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.03298 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters