Ο 'Murdoch' προσβλέπει στην κυριότητα της 'Premiere'.

News->Κόσμος-> Ο 'Murdoch' προσβλέπει στην κυριότητα της 'Premiere'. [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Ο 'Murdoch' προσβλέπει στην κυριότητα της 'Premiere'.

Ενώ η εταιρεία "News Corp.,εξαιτίας της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης, "υπέστη κατά το προηγούμενο τέταρτο τεράστια απώλεια 6,4 δισ. δολαρίων,ο  Rupert Murdoch συνεχίζει ακάθεκτα την αγοραστική διάθεσή του και επιθυμεί σύντομα να αυξήσει το μερίδιο συμμετοχής του στην "Premiere", μεγιστοποιώντας το στο 100%. Μέχρι στιγμής ο μεγιστάνας των μέσων κατέχει  περίπου το 29% του μετοχικού κεφαλαίου της συνδρομητικής γερμανικής  υπηρεσίας. Πηγή:infosat.de

Premiere AG: τηλεοπτική γερμανική επιχείρηση που παρέχει μέσα από την ομώνυμη συνδρομητική υπηρεσία της τηλεοπτικά προγράμματα .Τα προσφερόμενα κανάλια της εκπέμπονται ψηφιακά μέσω δορυφόρου,καλωδιακά,όπως και μέσω IPTV-υπηρεσίας σε συνεργασία με τον γερμανικό τηλεπικοινωνιακό οργανισμό "Deutsche Telekom AG".

Η "Premiere" κατέχει δικαιώματα μετάδοσης σε Γερμανία και Αυστρία,ενώ στην Ελβετία διατίθενται επιλεγμένα πακέτα  της από την ελβετική συνδρομητική τηλεόραση "Teleclub".Το 2008 ανέλαβε την κυριότητα της τηλεοπτικής επιχείρησης "GIGA Digital Television GmbH",που διαχειρίζεται το νεανικό κανάλι "GIGA TV",καθώς και το ιντερνετικό πορτάλ "giga.de".

Ιδρύθηκε το 1990 υπό το πρότυπο του ελβετικού "Teleclub",προσαρμοσμένο βέβαια στην γερμανική τηλεοπτική αγορά.Λόγω δυσχερειών όμως συστεγάστηκε στον όμιλο-Kirch,'οπου συγχωνεύτηκε με τον  ανταγωνιστή της παροχέα ψηφιακής τηλεόρασης "DF1" και μετονομάσθηκε σε "Premiere World".

Η επιχείρηση επανήλθε στην αρχική της ονομασία "Premiere",όταν το 2002 μετά από χρεοκοπία του ομίλου- Kirch εφθασε στα πρόθυρα της κατάρρευση.Το 2005 εισήχθη στο χρηματιστήριο.Με τα χρόνια εξελίχθηκε σε σημαντικό  παροχέα συνδρομητικών τηλεοπτικών προγραμμάτων.Πηγή:Wikipedia .de

 
by restlin, 09 Feb 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.04973 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters