Η πλατφόρμα 'BSkyB' με 115 Live-παιχνίδια από τη βρετανική Premier League.

News->Κόσμος->Η πλατφόρμα 'BSkyB' με 115 Live-παιχνίδια από τη βρετανική Premier League. [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Η πλατφόρμα 'BSkyB' με 115 Live-παιχνίδια από τη βρετανική Premier League.

  Η βρετανική συνδρομητική πλατφόρμα "BSkyB" επιφυλάσσει στους τηλεθεατές της για την επόμενη σαιζόν (2010/11) κατά τις τρεις ετήσιες αγωνιστικές περιόδους  115 Live-αθλητικές μεταδόσεις της κορυφαίας βρετανικής διοργάνωσης Premier League.

Όπως ανέφερε ο παροχέας της πλατφόρμας, απέκτησε  απο την ποδοσφαιρική ομοσπονδία πακέτα ζωντανών αθλητικών μεταδόσεων,που αφορούν τη συνδρομητική μετάδοση 92 από  138  ποδοσφαιρικών συναντήσεων,σε δεύτερη δε ανακατανομή καρπώθηκε επίσης και άλλη παρτίδα μεταδόσεων που περιλαμβάνει 23 περαιτέρω συνδρομητικές μεταδόσεις.

Το κόστος αυτών των δικαιωμάτων μετάδοσης από τη μεριά της "BSkyB" υπολογίζεται σε  1.623 εκατ. αγγλικές στερλίνες,χωρίς βέβαια να έχει διευκρινιστεί από τους δύο εμπλεκόμενους φορείς το ακριβές συνολικό ύψος των κονδυλίων των αθλητικών πακέτων.Εν τούτοις τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης υποθέτουν οτι η οικονομική σύμβαση θα είναι ιδιαίτερα υψηλή ,παρόμοια δηλαδή με την περιόδο 2007 έως 2010 ,που έφθασε στο ύψος των 1,31 δισ. λιρών (1,47 δισ. ευρώ).


Ο "Jeremy Darroch",πρόεδρος της "BSkyB",σε σχολιασμό που έκανε ,εμφανίστηκε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και δήλωσε οτι η ανάληψη των αθλητικών δικαιωμάτων μετάδοσης διασφαλίζει την ασφάλεια σχεδιασμού της εταιρείας και μεγιστοποιεί την αθλητική πολυμορφία για τους συνδρομητές. Αντίστοιχα ο "Vic Wakeling", διευθύνων σύμβουλος του "Sky-Sport",διευκρίνισε οτι όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν μέσα από τα HDTV-κανάλια της πλατφόρμας.


Εκτός από τα δικαιώματα μετάδοσης για την Premier League,το "BSkyB" εξασφάλισε επίσης και τα πλήρη δικαιώματα της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης "UEFA Champions League",όπως και τους αγώνες της δεύτερης βρετανικής λίγας.Συνολικά στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές περιόδους θα μεταδοθούν  από τα κανάλια της "Sky Digital" 400 αγώνες ετησίως .Πηγή ενημέρωσης : digitalfernsehen.de

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
by restlin, 08 Feb 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.03322 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters