ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
αφιέρωμα στις αεροπορικές συχνότητες

News->Ειδήσεις Γενικά->ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
αφιέρωμα στις αεροπορικές συχνότητες
[ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
αφιέρωμα στις αεροπορικές συχνότητες

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ


ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2009
ΕΙΔΙΚΟ ΕΤΗΣΙΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΑΕΡOΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

rt_82_l


Μύρισε κιόλας άνοιξη και το καινούριο τεύχος του περιοδικού Ραδιοτηλεπικοινωνίες πρόκειται να ταξιδέψει όλους τους αναγνώστες του στους... αιθέρες, με το καθιερωμένο πλέον, ετήσιο αφιέρωμα στην Airband και την πολύ ενδιαφέρουσα ακρόαση στις αεροπορικές συχνότητες, δημοσιεύοντας 5 σελίδες με πλήρως ανανεωμένους πίνακες συχνοτήτων όλων των ελληνικών αεροδρομίων!

Επιπλέον, ο εκλεκτός Έλληνας πιλότος και ραδιοερασιτέχνης SV1QA, θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, ξεδιπλώνοντας πολλές πτυχές γύρω από το χόμπυ του ραδιοερασιτεχνισμού, σε συσχετισμό πάντα με την Airband και παράλληλα, μέσα από τις εμπειρίες του μέχρι και σήμερα.

Φυσικά, για τους φίλους του ραδιοερασιτεχνισμού, οι παρουσιάσεις και οι κατασκευές εμπλουτίζουν και αυτό το τεύχος.
Το δεύτερο Μέρος του άρθρου που ανήκει πλέον στα αγαπημένα σας, “Επιστροφή στον Κλασικό Ήχο”, πρόκειται να απαντήσει και να ολοκληρώσει όλες σας τις απορίες ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε κι εσείς στην τελειότητα του ήχου, ακούγοντας και θαυμάζοντας τα αποτελέσματα!
Επίσης, μη ξεχνάτε ότι οι ιδιοκατασκευές στην εκπομπή και λήψη στα βραχέα κύματα συνεχίζονται και σε αυτό το τεύχος, με την ολοκλήρωση της κατασκευής του πομποδέκτη MKARS 80-SSB (για τα 80 μέτρα-με 2ο Μέρος) η οποία διατίθεται σε κιτ και σίγουρα θα δώσει την δυνατότητα στους νέους και μάλιστα πολύ οικονομικά, να κάνουν το “ντεμπούτο” τους στους αιθέρες!
Άλλη μία εύκολη και πιθανότητα απαραίτητη κατασκευή είναι και το εξαίρετο φίλτρο απόρριψης ραδιοφωνικών συχνοτήτων, το οποίο σίγουρα θα δώσει λύσεις για καθαρή και απροβλημάτιστη λήψη σε κάθε ραδιοερασιτέχνη που αντιμετωπίζει προβλήματα παρεμβολής από ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Αναλύουμε για μία ακόμη φορά τη “Θεωρία στην Πράξη” με μια λεπτομερή και πολύ ενδιαφέρουσα αναφορά στη συμπεριφορά των κεραιών...  ιδιαίτερα στην δημοφιλή μπάντα των 80 μέτρων, δίνοντας έτσι πρακτικές λύσεις που σίγουρα θα βελτιώσουν την εκπομπή σας καθώς και τη λήψη σας.


Στο τεύχος αυτό επίσης, για όσους δεν το γνωρίζετε ακόμη, πρωτοπαρουσιάζουμε και σας συστήνουμε το Ελληνικό Μικροκυματικό Γκρουπ το οποίο άνοιξε ήδη τα φτερά του και μέσα από τις σελίδες του περιοδικού μας, παρουσιάζει τη δράση του, προσκαλώντας κάθε ενδιαφερόμενο να γίνει μέλος!


Οι πολυαγαπημένες σελίδες των ραδιοερασιτεχνικών δραστηριότητων, τα Ηamfest (βλ. HAMFEST ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, τον IOYNIO) και τα contest, οι βραβεύσεις, τα νέα εντός και εκτός Ελλάδος καθώς και η παρουσίαση νέων προϊόντων, θα σας προσφέρουν μια πλήρη και άκρως ενδιαφέρουσα ενημέρωση που κάθε λάτρης του ραδιοερασιτεχνισμού επιζητεί, προκειμένου να καλύψει όλα του τα... “κενά”... μέχρι τουλάχιστον το επόμενο τεύχος!

Καλή σας Διασκέδαση!
CU on the AIR...

Νικόλαος Κασίμης (SV0CY – KD2IR)
Εκδότης
by Γ Μοσχίδης, 07 Feb 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.03801 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters