Γαλλία:Πακέτο δορυφορικού ευρυζωνικού Internet από την Eutelsat.

News->Κόσμος->Γαλλία:Πακέτο δορυφορικού ευρυζωνικού Internet από την Eutelsat. [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Γαλλία:Πακέτο δορυφορικού ευρυζωνικού Internet από την Eutelsat.

  Ο γαλλικός δορυφορικός παροχέας Eutelsat μαζί με τους εταίρους του "Numeo" και "Sat2Way" ανακοίνωσαν σήμερα Δευτέρα 2/02 την παροχή ευρυζωνικού αμφίδρομου δορυφορικού Internet στη Γαλλία για 35 ευρώ το μήνα, συμπεριλαμβανομένου του υλικού.

Η πρωτοβουλία αυτή απορρέει και συμβαδίζει με τα σχέδια της γαλλικής κυβέρνησης ,η οποία επιθυμεί να επεκτείνει και να προωθήσει ένα ευρύ φάσμα ευρυζωνικών προσφορών έως τις αρχές του 2010 , με αποτέλεσμα κάθε γαλλικό νοικοκυριό να έχει δυνατότητα διαδικτυακής προσβασης,χωρίς τοπικούς περιορισμούς.

 

Η παρουσιαζόμενη ευρυζωνική  λύση της "Eutelsat" βασίζεται στην υπηρεσία "Tooway" ,η οποία προσφέρει ταχύτητες "Downlink" έως 2 Mbit/s και αντίστοιχα  "Uplink" έως 384 kbit/s .Οι χρήστες θα χρειαστούν δορυφορική κεραία και Modem,τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην μηνιαία συνδρομή. οι πάροχοι διαδικτυακων υπηρεσιών(Service-Provider) θα παράσχουν και επιπρόσθετες λειτουργίες,όπως  Triple-Play-προσφορές και αντιϊκή προστασία.

Η υπηρεσία "Tooway" χρησιμοποιεί προς το παρόν συχνότητες της Ka-δέσμης του δορυφόρου Hot Bird 6. Η Eutelsat το 2010 μπαίνει δυναμικά με νέες ευρυζωνικές υποδομές ,προκειμένου να εξυπηρετήσει μεγάλες γεωγραφικές περιοχές σε όλη την Ευρώπη.Έτσι με την έλευση του δορυφόρου "KA-SAT" η Eutelsat ευελπιστεί να προσφέρει στο ευρωπαϊκό έδαφος νέου τύπου ευρυζωνικής πρόσβασης με ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες  συγκρίσιμες με τις  DSL 2 -συνδέσεις.Πηγή:satundkabel.magnus.de

 

 

 

 
by restlin, 02 Feb 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.0422 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters