Γερμανία:Πάνω από μισό εκατομμύριο οι IPTV-πελάτες.

News->IPTV->Γερμανία:Πάνω από μισό εκατομμύριο οι IPTV-πελάτες. [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Γερμανία:Πάνω από μισό εκατομμύριο οι IPTV-πελάτες.

 Μελέτη του συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών "Bitkom" αναφέρει οτι 536 .000 πελάτες στη Γερμανία κάνουν χρήση της IPTV-υπηρεσίας.

 "Όλο και περισσότεροι 'ανθρωποι ανακαλύπτουν την τηλεόραση του μέλλοντος που λέγεται "IPTV".Οι απαιτήσεις για την τηλεοπτική κατανάλωση αλλάζουν στην εποχή του διαδικτύου,το οποίο δίνει την ελευθερία στους ιντερνετικούς τηλεθεατές  να προσαρμόσουν και να διαμορφώσουν τα προγράμματα ανάλογα με τις ανάγκες τους

 Ο αριθμός των νοικοκυριών με  Internet-τηλεόραση αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς.Κατά το περασμένο έτος ο αριθμός των πελατών σχεδόν τριπλασιάστηκε,ενώ το 2007 καταγράφηκαν 180.000 πελάτες IPTV.

Οι σύγχρονες επίπεδες οθόνες με υψηλή ανάλυση και οι μοντέρνοι ηλεκτρονικοί οδηγοί προγράμματος οδήγησαν τους καταναλωτές να ξεφύγουν από τα τηλεοπτικά καθιερωμένα και να στραφούν σε υπηρεσίες που προσφέρουν σύγχρονη τεχνολογία με νέες δυνατότητες.


Οι κατασκευαστές τηλεοράσεων προασπάθησαν να ανταποκριθούν σ' αυτήν την ανάγκη και ενσωμάτωσαν στα νέα μοντέλα  συνδέσεις στο διαδίκτυο .Μ'αυτές της νέας γενιάς  τηλεοράσεων μπορεί κανείς να  σερφάρει μέσω "Browser" στο διαδίκτυο και έτσι οι χρήστες από το σαλόνι θα μπορούν να λαμβάνουν και να διαβάζουν την ηλεκτρονική τους αλληλογραφία ,να επικοινωνούν με τους φίλους τους ή να κοιτάζουν τις βινετοπροσφορές από το διαδίκτυο.

Οι τεχνικές προδιαγραφές για την IPTV είναι σήμερα πολύ προχωρημένες με το μεγάλο εύρος των  επενδύσεων στις ευρυζωνικές υποδομές",δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Bitkom "Achim Berg". Πηγή:digitalfernsehen.de




by restlin, 02 Feb 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.03288 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters