Τον Ιούνιο η νέα 'Free-to-Air' δορυφορική πλατφόρμα 'Tivù'.

News->Κανάλια Δορυφoρικά ->Τον Ιούνιο η νέα 'Free-to-Air' δορυφορική πλατφόρμα 'Tivù'. [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Τον Ιούνιο η νέα 'Free-to-Air' δορυφορική πλατφόρμα 'Tivù'.

  Ο ιταλικός τηλεοπτικός όμιλος "Mediaset",συμφερόντων "Σίλβιο Mπερλουσκόνι",σχεδιάζει τον Ιούνιο την έναρξη της ελεύθερης δορυφορικής τηλεοπτικής προσφοράς "Tivù" ,προφανώς κατά το πρότυπο  της αγγλικής "Freesat".

Η "Tivù" αποτελεί τηλεοπτικό προϊόν  κοινοπραξίας μεταξύ της "Mediaset",του γνωστού κρατικού ιταλικού ραδιοτηλεοπτικού φορεα "RAI" και της Telecom Italia Media.

Η "Mediaset" και η "RAI" συμμετέχουν κατά 48%,ενώ το υπόλοιπο 4% διατηρεί η θυγατρική του ιταλικού τηλεπικοινωνιακού οργανισμού "Telecom-Italia".Σύμφωνα με τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης η πλατφόρμα θα εκπέμψει τα ελεύθερα προγράμματά της μέσα από τις συχνότητες του δορυφόρου της Eutelsat "Hot Bird 13°Ε".


Στόχος της νέας πλατφόρμας είναι να προσελκύσει τηλεθεατές, οι οποίοι είτε δεν θέλουν να καταβάλλουν συνδρομή ή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα.Στη Βρετανία το αντίστοιχο ελεύθερο πακέτο ,συνδημιουργία των τηλεοπτικών φορέων BBC, ITV και Channel4 δραστηριοποιείται επιτυχέστατα σ'αυτόν τον τομέα με εκατοντάδες χιλιάδες τηλεοπτικού κοινού. Πηγές:infosat.de  & satundkabel.magnus.de

 
by restlin, 22 Jan 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.03573 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters