Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα

News->Ειδήσεις Γενικά->Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα


Κυκλοφορούν τα Δορυφορικά Νέα

dn_ex58_l_01Τα Δορυφορικά Νέα  πιστά στο μηνιαίο ραντεβού με τους αναγνώστες και γεμάτα με ουσιαστικά θέματα που σάς ενδιαφέρουν, βρίσκονται στα περίπτερα. Ξεκινάμε με τον φάκελο HD Linux και τους αντίστοιχους δέκτες που είναι διαθέσιμοι στην ελληνική αγορά. Οι δυνατότητες του Linux δεν έχουν τέλος, ενώ σε συνεργασία με την υψηλή ευκρίνεια, δημιουργείται ένας πραγματικά εκρηκτικός συνδυασμός.

Επειδή όμως στη δορυφορική, σημασία έχει η ποιότητα λήψης, εκμεταλλευτήκαμε τις πρόσφατες εγκαταστάσεις κάτοπτρων που πραγματοποιήθηκαν στα Δορυφορικά Νέα και μετρήσαμε όλες τις συχνότητες 8 δορυφόρων από το Wavefrontier T90. Τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και σας τα παραθέτουμε σε αναλυτικούς πίνακες, με σχόλια και παρατηρήσεις.

Στη δορυφορική λήψη, εκτός από το κάτοπτρο, ο δέκτης που χρησιμοποιούμε παίζει σημαντικό ρόλο, ειδικά όταν πρόκειται για έναν δέκτη σαν τον DM8000 HD PVR, ο οποίος επιτέλους έφτασε για να μας μαγέψει με την τεχνολογική του υπεροχή αλλά και τις δυνατότητες της hardware επέκτασής του. Στις σελίδες των δοκιμών, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα και να ονειρευτείτε μαζί μας!

Ακόμη, επειδή μας αρέσουν οι «επεμβάσεις» σας έχουμε ετοιμάσει δύο πολύ χρήσιμα άρθρα-οδηγούς, για εγκατάσταση emu σε επίσημο enigma λειτουργικό, αλλά και τη χρήση του barry allen plugin για δυνατότητα multiboot, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι, να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά από τη συνηθισμένη χρήση των δεκτών Dreambox.

Σε επίπεδα τεχνολογίας, μην παραλείψετε να ανατρέξετε στην ανάλυση του MPEG-4, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί και στην επίγεια ψηφιακή και σίγουρα θα δημιουργήσει σχετική αναστάτωση στην επίγεια λήψη των ιδιωτικών καναλιών, αλλά και στην αναφορά μας στις δυνατότητες της IPTV, της υπηρεσίας που υπόσχεται όχι μόνο να μας προσφέρει τηλεοπτικά προγράμματα, αλλά να δώσει μια άλλη έννοια σε αυτό που λέμε σε «απλά ελληνικά»... home entertainment!

Οι αρχάριοι όπως ξέρετε, έχετε κάθε μήνα την αμέριστη συμπαράστασή μας, γι’αυτό σας παραθέτουμε όλους τους τρόπους δορυφορικής λήψης, με αναλυτικά και κατανοητά σχέδια, καθώς και περιγραφή για τον εξοπλισμό.

Οι φίλαθλοι, θα πρέπει οπωσδήποτε να ανατρέξετε στις πιο δυνατές αθλητικές στήλες Sports News, Sports Media, αλλά και στη συνέντευξη του Κώστα Βερνίκου στα Δορυφορικά Νέα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Τσάμπιονς Λιγκ, μέρος των οποίων απέκτησε για δεύτερη τριετία η ΕΡΤ.

Τέλος, όπως κάθε μήνα, εκτός από τις αθλητικές στήλες, σας περιμένουν τα πιο μάχιμα νέα για την αποκρυπτογράφηση, τη μουσική, την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, τις αναβαθμίσεις των δεκτών HD, τα νέα προϊόντα και τα δορυφορικά κανάλια, ενώ οι αναβαθμισμένοι πίνακες LyngSat, θα σάς ενημερώσουν για τις νέες συχνότητες και κανάλια.

Μείνετε Συντονισμένοι!

 
by Γ Μοσχίδης, 23 Jan 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.05152 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters