Στην Canal Digital το ντεμπούτο του Animal Planet HD

News->Κόσμος->Στην Canal Digital το ντεμπούτο του Animal Planet HD [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Στην Canal Digital το ντεμπούτο του Animal Planet HD

HTML clipboard

Στην Canal Digital το ντεμπούτο του Animal Planet HD

Julian Clover | 12 Ιανουαρίου 2009 | 11:42 UK

Η Discovery Networks International θα λανσάρει μια υψηλής ευκρίνειας έκδοση του Animal Planet στην Ευρώπη.

Το ανεξάρτητο κανάλι θα κάνει ντεμπούτο μέσω της πλατφόρμας Canal Digital  στη Δανία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία και τη Φινλανδία, στις 3 Φεβρουαρίου 2009.

Θα διανεμηθεί από από το δορυφόρο Thor 5 (1 μοίρα Δύτικά) της Telenor Satellite Broadcasting και έχει ήδη λάβει άδεια εκπομπής από τη βρετανική ρυθμιστική αρχή επικοινωνιών Ofcom.

"Η έναρξη εκπομπών του Animal Planet HD ενισχύει την ήδη ισχυρή παρουσία των Animal Planet και Discovery και επεκτείνει έτι περαιτέρω την ηγετική θέση των στην παγκόσμια αρένα Υψηλής Ευκρίνειας (HD)», φέρεται να είπε ο Greg RICCA, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Discovery Networks International. "Έχουμε δεσμευθεί να επενδύουμε σε νέα προγράμματα και υπηρεσίες που εξυπηρετούν τις ανάγκες των θυγατρικών μας εταιρειών σε όλο τον κόσμο και να διευρύνουμε την εμπειρία των καταναλωτών στον τομέα των θεματικών προβολών".

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αποκλειστικά HD εγχώριας παραγωγής, συμπεριλαμβανομένης της In too Deep, μια μελέτη του σκληρότερου κλίματος ανά τον κόσμο και το  Pandamodium, που αφορά τη μάχη για τη διάσωση των Panda, ενός από τα πιο αγαπητά ζώα.

Το Animal Planet HD πλαισιώνει το Discovery HD, που ξεκίνησε στην Ασία το 2005, και προστέθηκε στο Ευρωπαϊκό Canal Digital HD τον Οκτώβριο του 2006.

Είναι το 12ο HD κανάλι για το σκανδιναβικό φορέα που λανσάρισε το BBC HD την 1η Δεκεμβρίου, και ένα μήνα αργότερα το TV2 Film HD.

Το Animal Planet HD ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες το Σεπτέμβριο του 2007.
by SatWeb, 12 Jan 2009, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.03469 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters