Πού θα κάτσει η μπάλα της Super League;

News->Ελλάδα->Πού θα κάτσει η μπάλα της Super League; [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Πού θα κάτσει η μπάλα της Super League;

Πού θα κάτσει η μπάλα της Super League;

Επιβεβαιώνει ο Alpha στην «Η-Online» ότι αποσύρεται από τη διαδικασία της ανάληψης των δικαιωμάτων μετάδοσης των αγώνων της Σούπερ Λίγκα για τους αγώνες του Σαββάτου

"Η" Online 16:29

Επιβεβαιώνει ο Alpha στην «Ημερησία Online»  ότι αποσύρεται από τη διαδικασία της ανάληψης των δικαιωμάτων μετάδοσης των αγώνων της Σούπερ Λίγκα για τους αγώνες του Σαββάτου (στις 4.45 μ.μ.) την ίδια ώρα που η Forthnet μας δηλώνει ότι «συνεχίζει κανονικά, έχει καταβάλει τις εγγυητικές επιστολές και είναι έτοιμη να υπογράψει».

Ως αιτίες για το σπάσιμο της αρχικής συμφωνίας ο Alpha προβάλλει τη διαφωνία των νέων ιδιοκτητών (RTL) σχετικά με το budget (20 εκατ. ευρώ για την τριετία 2009-2012) αλλά και με όρους του διαγωνισμού. Από την πλευρά της η Forthnet (Nova) διαψεύδει ότι «πρόκειται και αυτή να αποχωρήσει από τη συμφωνία» ενώ αποσαφηνίζει ότι «δεν διεκδίκησε αγώνες της Super League ως partner του Alpha σε κοινοπρακτικό σχήμα αλλά αυτόνομα» και ότι «επελέγη καθώς ανταποκρίθηκε σε ένα από τα 3 σενάρια πώλησης των δικαιωμάτων των ποδοσφαιρικών αγώνων».

Η Forthnet πάντως διαψεύδει κατ αρχήν τις φήμες που τη θέλουν να επαναδιαπραγματεύεται την τιμή αγοράς των δικαιωμάτων για τους αγώνες της Κυριακής και του Σαββάτου (πλην ενός) ενώ δηλώνει ότι «δεν την αφορά ποιοι είναι οι επιλαχόντες που θα καλύψουν το μέρος της συμφωνίας του Alpha» (ΕΡΤ ή ΣΚΑΙ).

Σύμφωνα πάντως με πηγές από τον χώρο του ποδοσφαίρου, η αποχώρηση του Alpha συνιστά την αρχή του τέλους της συμφωνίας για κεντρική διαχείριση των δικαιωμάτων των αγώνων Α’ Εθνικής που απετέλεσαν και τη δικαιολογητική βάση της δημιουργίας της Super League.
by SatWeb, 12 Jan 2009, Comments(1)


Comments
panoschios
13 Jan 2009
που θα δουμε τελικα μπαλα οεο
μην πω καμια κουβεντα για την κεντρικη διαχειρηση...
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.14161 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters