Τρισδιάστατη τηλεόραση προ των δεκτών

News->Κόσμος->Τρισδιάστατη τηλεόραση προ των δεκτών [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Τρισδιάστατη τηλεόραση προ των δεκτών

Τρισδιάστατη τηλεόραση προ των δεκτών

philips_3d_1.jpg
Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

Πρόκειται για την τελευταία εξέλιξη στην τηλεοπτική εικόνα, που, σύμφωνα με εκπροσώπους του βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού Sky, θα κάνει τους τηλεθεατές- όταν για παράδειγμα παρακολουθούν αγώνες ποδοσφαίρου- να πηδάνε στους καναπέδες προκειμένου να αποφύγουν την μπάλα.

Οπως ανακοίνωσε ο σταθμός, διαθέτει και την τεχνολογία και τις υποδομές για την μετάδοση τρισδιάστατων εικόνων. Το πρόγραμμα θα τελειοποιείται τα επόμενα χρόνια μέχρι τη στιγμή που οι τηλεοράσεις που θα μπορούν να μεταδίδουν τρισδιάστατη εικόνα θα είναι προσιτές στο ευρύ κοινό και ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος θα είναι σε τρισδιάστατη μορφή.

Αν η τρισδιάστατη τηλεόραση τύχει ευρείας αποδοχής από τους καταναλωτές υπολογίζεται ότι μέσα στην επόμενη πενταετία μεγάλο ποσοστό των τηλεοπτικών προγραμμάτων θα γυρίζεται με τη νέα τεχνολογία και το Sky, το οποίο ανήκει στον Ρούπερτ Μέρντοχ, θα είναι το πρώτο τηλεοπτικό δίκτυο με 100% τρισδιάστατα κανάλια.

Επισημαίνεται ότι για να παρακολουθήσουν τα τρισδιάστατα κανάλια οι θεατές θα πρέπει να φοράνε τα ειδικά γυαλιά, τα οποία φοράνε και σε τρισδιάστατες ταινίες στον κινηματογράφο.

TO BHMA


by SatWeb, 29 Dec 2008, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.05208 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters