Το περιοδικό ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ κυκλοφορεί.

News->Ειδήσεις Γενικά->Το περιοδικό ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ κυκλοφορεί. [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Το περιοδικό ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ κυκλοφορεί.

Περιοδικό ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

ΕΚΤΑΚΤΩΣ !!! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

rt_81lΤο περιοδικό ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ καλωσορίζει το νέο έτος και εύχεται σε όλους τους αναγνώστες μια καλή, δημιουργική χρονιά, με υγεία και ευημερία...

Παράλληλα, με την ευκαιρία της επετείου των 70 χρόνων Ελληνικής Ραδιοφωνίας, το νέο, πρωτοχρονιάτικο και εορταστικό τεύχος κυκλοφορεί με ένα αξιόλογο, ιστορικό αφιέρωμα που θα ταξιδέψει τους αναγνώστες στα χρόνια της κατοχής... του Χρήστου Τσιγγιρίδη και... της λειτουργίας των πρώτων ραδιοφωνικών σταθμών, θυμίζοντας έτσι σε όλους το αξέχαστο άκουσμα του “τσοπανάκου”.
Η στήλη μας με τα νέα προϊόντα θα δώσει -για ακόμη μια φορά- πρωτότυπες ιδέες για πρωτοχρονιάτικα δώρα ενώ οι ραδιοερασιτεχνικές ειδήσεις θα ενημερώσουν το αναγνωστικό κοινό για όλα τα τελευταία δρώμενα του χώρου.

Οι ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ πρωταγωνιστούν και πάλι, με την πρόθεση να ικανοποιήσουν τους αυθεντικούς λάτρεις του χόμπυ οι οποίοι, με την ευκαιρία των εορτών, θα έχουν ευκολότερα τη δυνατότητα να νιώσουν τη χαρά της αυτοδημιουργίας...
Η κατασκευή ενός λαμπάτου ενισχυτή θα σας επαναφέρει στο γνήσιο... κλασικό ήχο, η εύκολη και απλή γεννήτρια αρμονικών μεγάλου εύρους θα σας βγάλει από πολλές δύσκολες καταστάσεις ενώ ο πομποδέκτης για τα 80 μέτρα, με απλούστατα υλικά σε μορφή κιτ, θα ανοίξει τα ραδιοερασιτεχνικά φτερά σας με πολύ μικρό κόστος. Επίσης, μια κατασκευή ενός απλού δέκτη μεσαίων κυμάτων δημιούργημα ενός νεαρού μαθητή ραδιοερασιτέχνη, δίνει νέα πνοή στις σελίδες του περιοδικού, προκαλώντας και άλλους νέους να κάνουν το ίδιο...

Ο χρόνος κλείνει με πολλές ραδιοερασιτεχνικές δραστηριότητες συλλόγων που όπως πάντα σας παρουσιάζουμε. Μάλιστα, μια από αυτές, η Έκθεση Ραδιοφωνίας στην Αίγινα, θα σας δώσει την ευκαιρία να ενημερωθείτε ιστορικά για τα πρώτα ακούσματα του Ραδιοφώνου στην Αίγινα καθώς και για τους πρώτους πειρατικούς σταθμούς.

Γιορτάστε τα φετινά Χριστούγεννα, χαρίζοντας ένα ραδιοερασιτεχνικό ΔΩΡΟ στον εαυτό σας, με το εορταστικό, ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ-ΕΚΠΛΗΞΗ που θα βρείτε στις σελίδες του περιοδικού μας και το οποίο θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήστε 5 διαφορετικά, ραδιοερασιτεχνικά προϊόντα, σε χαμηλές τιμές προσφοράς!

Με την ελπίδα η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, η σύνταξη το προσωπικό και οι συνεργάτες του περιοδικού “ΡαδιοΤηλεπικοινωνίες” εύχονται ό,τι καλύτερο για κάθε αναγνώστη ξεχωριστά, για τη νέα χρονιά 2009!
 


by sdtv_GM, 12 Dec 2008, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.04035 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters