Ανάκληση επίπεδης τηλεόρασης LCD SHARP 26 ιντσών

News->Προϊόντα διάφορα->Ανάκληση επίπεδης τηλεόρασης LCD SHARP 26 ιντσών [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Ανάκληση επίπεδης τηλεόρασης LCD SHARP 26 ιντσών

Ανάκληση επίπεδης τηλεόρασης LCD SHARP 26 ιντσών

Πρόγραμμα κλήσης για προληπτικό έλεγχο και αποκατάσταση επίπεδων τηλεοράσεων LCD SHARP 26 ιντσών μοντέλο LC-26SB25E, με barcode 4974019604541 εκτελεί η εταιρεία F.G. EUROPE A.E., σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου του υπουργείου Ανάπτυξης.

Ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή κ. Ι. Οικονόμου ανακοίνωσε ότι κατά τη διεξαγωγή ποιοτικού ελέγχου από την κατασκευάστρια εταιρεία, διαπιστώθηκε ότι αν το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης εγκατασταθεί στον τοίχο με κοινές βίδες και είναι συνδεδεμένο με το ρεύμα, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, εάν εφαρμοστεί περισσότερη δύναμη στο οπίσθιο τμήμα της συσκευής, υπάρχει το ενδεχόμενο, οι βίδες στήριξης της βάσης του τοίχου, να έλθουν σε επαφή με το τροφοδοτικό της συσκευής και να προκληθεί βραχυκύκλωμα.

Από το τέλος Σεπτεμβρίου 2008, όταν πρωτοκυκλοφόρησε το μοντέλο αυτό έως σήμερα διετέθησαν στην αγορά 344 τεμάχια. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί Πανευρωπαϊκά καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Η εισαγωγική εταιρεία, συνεργαζόμενη άμεσα με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, έχει ενημερώσει τα καταστήματα πώλησης για τον απαιτούμενο προληπτικό έλεγχο και αποκατάσταση σε τυχόν εναπομείναντα τεμάχια. Όλοι οι κάτοχοι τηλεοράσεων LCD SHARP 26 ιντσών μοντέλο HD-Ready LC-26SB25E θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο τεχνικό τμήμα της εισαγωγικής εταιρείας για τον έλεγχο των συσκευών τους και την τοποθέτηση ειδικού εξαρτήματος, με το οποίο μηδενίζεται η οποιαδήποτε πιθανότητα δημιουργίας σχετικού με τα ως άνω προβλήματος στο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την εταιρεία ASTRA SERVICE A.E. στο τηλέφωνο 210-6860077.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
by sdtv_GM, 11 Dec 2008, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.03891 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters