Το Canal Digitaal θα χρησιμοποιήσει το Mediaguard 3

News->Κόσμος->Το Canal Digitaal θα χρησιμοποιήσει το Mediaguard 3 [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Το Canal Digitaal θα χρησιμοποιήσει το Mediaguard 3

Το Canal Digitaal θα χρησιμοποιήσει το Mediaguard 3
seca_card1_400Η Direct To Home (DTH) ολλανδική πλατφόρμα Canal Digitaal Satelliet και η αντίστοιχή της βελγική TV Vlaanderen θα μεταστραφούν σε κωδικοποίηση Mediaguard 3 τους επόμενους μήνες ακολουθώντας τα αχνάρια του Canal Satellite Numérique και Cyfra +.

Πριν από το τέλος του έτους, ο παροχέας θα αρχίσει σύντομα να χορηγεί την κάρτα Mediaguard 3 σε νέους πελάτες, ενώ ένα μεγάλο μέρος της ανταλλαγής των καρτών των υφισταμένων συνδρομητών έχει προγραμματιστεί για το πρώτο τρίμηνο του 2009. Για την ώρα το Canal Digitaal θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί και στις δύο κωδικοποιήσεις Mediaguard 2 και Mediaguard 3 ταυτόχρονα (simulcrypt). Ορισμένα από τα κανάλια είναι επίσης κωδικοποιημένο σε Irdeto 2.

Από την περασμένη εβδομάδα ο παροχέας άρχισε δοκιμαστικές εκπομπές με ταυτόχρονη κωδικοποίηση σε αμφότερα τα κωδικοσυστήματα με αποτέλεσμα να παρουσιασθούν κάποια προβλήματα στη την παράνομη λήψη των καναλιών με δέκτες κοινής διεπαφής (Common Interface). Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της εταιρείας, όλοι οι πιστοποιημένοι από τον παροχέα δέκτες δεν παρουσίασαν προβλήματα λήψης με την πολλαπλής κωδικοποίησης εκπομπή.


by sdtv_GM, 01 Dec 2008, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.04204 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters