Περιοδικό «Δορυφορικά Νέα» τεύχος Δεκεμβρίου

News->Ειδήσεις Γενικά->Περιοδικό «Δορυφορικά Νέα» τεύχος Δεκεμβρίου [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Περιοδικό «Δορυφορικά Νέα» τεύχος Δεκεμβρίου

Δελτίο Τύπου

«Δορυφορικά Νέα»


dn_ex56_LΤα Δορυφορικά Νέα είναι συντονισμένα στις πραγματικές ανάγκες της δορυφορικής ενημέρωσης και βρίσκονται στα χέρια σας, γεμάτα με θέματα που θα διαβάσετε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ξεκινάμε με ένα δυνατό αφιέρωμα στα ελεύθερα αθλητικά κανάλια, τα οποία βρίσκονται διάσπαρτα σε διάφορους δορυφόρους και αξίζει τον κόπο να λαμβάνετε, πρώτον γιατί είναι δωρεάν και δεύτερον γιατί θα σας προσφέρουν πλούσιο σπορ θέαμα.
Συνεχίζουμε με ένα συγκριτικό τεστ, που δεν έχει πραγματοποιηθεί άλλη φορά, από κανένα έντυπο. Δοκιμάσαμε τα CAM Irdeto που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά και μετρήσαμε τις παραμέτρους που σας ενδιαφέρουν, δηλαδή την ανώτατη θερμοκρασία που ανεβάζουν, την ταχύτητα αναγνώρισης κάρτας, την ταχύτητα εναλλαγής κωδικοποιημένων καναλιών και τον αριθμό καναλιών που αποκωδικοποιεί ταυτόχρονα το καθένα. Τα συμπεράσματα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα για όλους, όσοι χρησιμοποιούν ή εμπορεύονται CAM Irdeto.
Σίγουρα κάποια στιγμή αναρωτηθήκατε εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία συνδρομητική κάρτα σε περισσότερους δέκτες. Η απάντηση είναι σαφώς ναι και σας περιγράφουμε έναν από τους τρόπους - για οικιακή πάντα χρήση - με 4 δέκτες Linux και θύρα Ethernet. Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά άριστα, αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες μας.
Ακόμη, σας αποκαλύπτουμε τα μυστικά των Smart Cards και σας περιγράφουμε ακριβώς τις διαδικασίες αποκωδικοποίησης μέχρι την τελική «Control Word» που δίνει φως στην οθόνη μας. Βέβαια, φως στην οθόνη δίνουν κι άλλα πράγματα, όπως το γνωστό plugin vplug, για το οποίο σας περιγράφουμε πώς μπορείτε να το «φορτώσετε» σε προγράμματα τύπου AltDVB και να δείτε σε πρώτη φάση το πακέτο Viasat στον Sirius – 5 E, πάντα στα πλαίσια δημοσιογραφικής ενημέρωσης.
Έσπασαν τα τηλέφωνα στα γραφεία του περιοδικού, για τις αλλαγές στους TurkSat, γεγονός που μας παρακίνησε να δημοσιεύσουμε το αντίστοιχο άρθρο, που περιγράφει πλήρως την κατάσταση, αλλά και το πώς μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τα τουρκικά κανάλια στην οθόνη σας.
Όσοι θέλετε να ασχοληθείτε με τη δική σας εγκατάσταση, θα βρείτε το άρθρο σας, στις «20 συμβουλές για εγκατάσταση πιάτου», στο οποίο σας αναφέρουμε σημαντικά σημεία για να μην «την πατήσετε».
Οι λάτρεις του «κάντο μόνος σου», δεν πρέπει να παραλείψετε το άρθρο για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να βλέπετε τα video του υπολογιστή σας, μέσω του dreambox, δηλαδή πώς θα κάνετε streaming από το δέκτη στο PC. Πρόκειται πραγματικά για μία εξαιρετική εφαρμογή, που εμπλέκει το plugin VLC Frontend.
Ακόμη, σας παρουσιάζουμε το νέο αλβανικό πακέτο Tring TV, που εκπέμπει μέσω του Eutelsat W2 και περιλαμβάνει αξιόλογα κανάλια σπορ, ντοκιμαντέρ, ταινιών και μουσικά, σε σύστημα Conax και ιδιαίτερα ελκυστική τιμή.
Από πλευράς δοκιμών, σας περιμένει το νέο SatFinder SF9000 της Schwaiger με αυτόματη ταυτοποίηση 17 δορυφόρων, o νέος Combo HD C-TECH HD 5000-C Plus με Ethernet και e-SATA, ο Edision Hypnos με ισχυρή αποκρυπτογράφηση και ο Topfield TF5050CI με την αξιοπιστία της κορεάτικης κατασκευάστριας.
Τέλος, μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα της αγοράς, της αποκρυπτογράφησης, των καναλιών HD, των αθλητικών μεταδόσεων, αλλά και των μουσικών καναλιών, ενώ οι πίνακες συχνοτήτων LyngSat και η στήλη Transponder Watch, θα σας ενημερώσουν για όλες τις νέες συχνότητες όλων των δορυφόρων.

Μείνετε Συντονισμένοι!  by sdtv_GM, 25 Nov 2008, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.03864 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters