Σύστημα Εξοικονόμησης Καυσίμου fuel saver

News->Ειδήσεις Γενικά->Σύστημα Εξοικονόμησης Καυσίμου fuel saver [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Σύστημα Εξοικονόμησης Καυσίμου fuel saver

 

 

Δελτίο Τύπου.

 

Σύστημα Εξοικονόμησης Καυσίμου

www.fuelsaver.gr

Μειώστε τους λογαριασμούς των κοινοχρήστων σας και το κόστος μετακίνησης με το αυτοκίνητό σας έως και 27%, κάνοντας μόνο μια κίνηση.
Αποκτήστε σήμερα το Fuel Saver

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Τα καύσιμα αποτελούνται κυρίως από τους υδρογονάνθρακες. Αυτοί αλλάζουν τον προσανατολισμό μαγνήτισής τους καθώς διασχίζουν ένα μαγνητικό πεδίο στην αντίθετη κατεύθυνση του εξωτερικού μαγνητικού πεδίου. Συγχρόνως, τα μόρια των υδρογονανθράκων αλλάζουν την δομή τους.. Έτσι οι ενδομοριακές δυνάμεις έλξης μειώνονται σημαντικά. Αυτός ο μηχανισμός διαιρεί τελικά τα μόρια. Ο άνθρακας και το οξυγόνο έχουν αντίθετη μαγνητική πολικότητα. Κατά συνέπεια, ενώνονται εύκολα μαζί παράγοντας μια καλύτερη και πλήρη καύση.

Ως αποτέλεσμα της ένωσης των καυσίμων και του αέρα, η μηχανή λειτουργεί αποτελεσματικότερα παραγάγει τη μεγαλύτερη δύναμη, που μειώνει την κατανάλωση καυσίμων, και επίσης τους υδρογονάνθρακες (HC), το μονοξείδιο άνθρακα (CO) και το οξείδιο αζώτου που προέρχονται από την εξάτμιση. Δεδομένου ότι τα μόρια καυσίμων και αέρα μαγνητίζονται με την αντίθετη πολικότητα, διαλύουν τον άνθρακα στον θάλαμο καύσης και στο injection και βοηθούν να κρατούν τη μηχανή καθαρή βελτιώνοντας την λειτουργία του κινητήρα, και το οποίο εξασφαλίζει ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα.

Παράγει έναν μεγαλύτερο αριθμό μορίων που μπαίνοντας στον θάλαμο καύσης καθιστά την καύση πληρέστερη. Ένα μικρότερο ποσό του CO κοβαλτίου και του HC παράγεται, το οποίο οδηγεί στην καλύτερη χρησιμοποίηση της ενέργειας και στην εξοικονόμηση καυσίμων.

Το σχήμα μας βοηθά να αποτυπώσουμε καλύτερα του τι συμβαίνει. Στην αριστερή πλευρά ετσι φθάνει το καύσιμό όταν δεν πολώνεται και έχουμε ατελή καύση. Ενώ με την πόλωση η κσύση είναι σχεδόν πλήρης


 

Όταν ο βελτιωτής καυσίμου εγκατασταθεί στην παροχή καυσίμου που τροφοδοτεί το καρμπυρατέρ ή το injection τότε επιτυγχάνετε πολύ καλύτερη απόδοση της μηχανής η οποία έχει τα εξής αποτελέσματα :

1.- Περισσότερα χιλιόμετρα ανά λίτρο καυσίμου . Σε πολλές περιπτώσεις η εξοικονόμηση φτάνει και πάνω από 30% το οποίο σημαίνει ότι υπάρχει καλύτερη απόδοση της θερμικής αξίας του καυσίμου.
 
2.- Αύξηση ισχύς και ροπής του κινητήρα. Επιπλέον αύξηση επιτάχυνσης και RPM .

 
3.- Διατήρηση μπουζί & θαλάμου καύσης καθαρού (χωρίς καρβουνίδια)., καθώς κομμάτια άνθρακα καίγονται κατά την διάρκεια της ανάφλεξης.

 
4.- Έχει μία σημαντική οικολογική επίδραση επειδή μειώνει σημαντικά την αποβολή επικίνδυνων αερίων μέσω της εξάτμισης. Τα επικίνδυνα αέρια που μειώνει είναι : CO (μονοξείδιο του άνθρακα), HC (άκαυστοι υδρογονάνθρακες) y NOx (οξείδιο του αζώτου).

 
5.- Αύξηση ζωής του κινητήρα λόγω της μείωσης του σχηματισμού άνθρακα και μόλυνση με υδρογονάνθρακες του λαδιού του κινητήα..

 
6.- Πολύ εύκολη εγκατάσταση. Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε από μηχανές.

 
7.- Απεριόριστη απόδοση. Δεν χρειάζεται συντήρηση. Διαρκεί μια ζωή. Η απόδοση των μαγνητών δεν μειώνεται με τον χρόνο..

Αγοράστε τώρα το Fuel Saver® μέσω της ιστοσελίδας μας και επωφεληθείτε από την διαδικτυακή έκπτωση με ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ σε όλη την Ελλάδα!

Κάντε την παραγγελία σας, τώρα!

 

 
by sdtv_GM, 24 Nov 2008, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.02887 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters