Η επίγεια ψηφιακή μετάβαση στην Αμερική αργοπορεί.

News->Επίγεια ψηφιακή->Η επίγεια ψηφιακή μετάβαση στην Αμερική αργοπορεί. [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Η επίγεια ψηφιακή μετάβαση στην Αμερική αργοπορεί.

                                   Η μετατροπή της ψηφιακής τηλεόρασης στις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους θα είναι προβληματική για πολλούς θεατές.Σύμφωνα με νεώτερα αριθμητικά στοιχεία του ερευνητικού  κέντρου "Nielsen Media Research"μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου περίπου 8,8 εκατομμύρια νοικοκυριά δεν προετοιμάστηκαν ακόμα για την ψηφιακή μετάβαση ,αφού  δεν διαθέτουν  αποκωδικοποιητή ή TV με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη.Ο παραπάνω αριθμός των νοικοκυριών αντιπροσωπεύει το 7,7% του συνόλου των αμερικανικών νοικοκυριών με τηλεόραση.

Παρ 'όλα αυτά φαίνεται ο αριθμός των αναλογικών τηλεθεατών να μειώνεται πολύ γρήγορα,μιας και το Σεπτέμβριο υπήρχαν 9,6 εκατομμύρια νοικοκυριά.Πιο  ανθεκτικοί στις προσπάθειες μετατροπής υπήρξαν οι ξενόγλωσσοι και οι ηλικιωμένου αμερικανοί πολίτες ,παρά τις πιέσεις της αμερικανικής Ένωσης Κατασκευαστών Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Συσκευών(Consumer Electronics Association ,CEA) να εφοδιαστούν με ψηφιακές συσκευές. 

    Οι καλωδιακοί τηλεθεατές δεν επηρεάζονται από την αλλαγή ,αφού μόνο οι επίγειες συχνότητες θα πρέπει να κατευθυνθούν εκ νέου.Η κυβέρνηση του "Barack Ομπάμα" ελπίζει τον επόμενο χρόνο  για μια δημοπρασία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων. Πηγή:satundkabel.magnus.de

                                                                                       
by restlin, 23 Nov 2008, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.03028 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters