Επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό 'Extra 3'

News->Ελλάδα->Επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό 'Extra 3' [ Find ]  
Στείλε το άρθρο με Email Επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό 'Extra 3'

Επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό "Extra 3"

Cosmo.gr -
Δημοσίευση : 11/11/2008 10:10 - Τελ. ανανέωση : 11/11/2008 10:15

Μπορεί το ντέρμπι των "αιωνίων" να τελείωσε, αλλά φαίνεται πως για καιρό ακόμα θα ασχολούμαστε με το εξωαγωνιστικό κομμάτι.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στον τηλεοπτικό σταθμό "Extra 3", κατά τη διάρκεια εκπομπής των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού.

Από την επίθεση δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο δύο σταθμευμένα οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες, ενώ ζημιές προκλήθηκαν σε τουλάχιστον άλλα τέσσερα. Η Ασφάλεια προχώρησε σε περισσότερες από 10 προσαγωγές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση έγινε από οπαδούς του Παναθηναϊκού.

 

Επεισόδια έξω από τηλεοπτικό σταθμό

 

gazakia_molotof11Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Extra Channel, την ώρα που μεταδιδόταν αθλητική εκπομπή. Οπαδοί αντίπαλων ποδοσφαιρικών ομάδων έβαλαν φωτιά σε δύο αυτοκίνητα και προκάλεσαν φθορές σε άλλα τέσσερα. Μέχρι αυτή την ώρα, έχουν προσαχθεί 15 άτομα και ανακρίνονται.

Στη 01.00 τα ξημερώματα και μόλις είχε τελειώσει γνωστή εκπομπή αθλητικού περιεχομένου στον τηλεοπτικό σταθμό, όταν περίπου 40 άτομα οπλισμένα με ξύλα, πέτρες και μολότοφ άρχισαν να σπάνε και να καταστρέφουν.

Η επίθεση των αγνώστων διήρκησε μερικά λεπτά, τα οποία όμως ήταν αρκετά για να καταστραφούν δύο οχήματα, άλλα τρία να υποστούν σοβαρές ζημιές, ενώ σταμάτησε η ομαλή λειτουργία του προγράμματος.

Η επίθεση, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, "χρεώνεται" σε οπαδούς γνωστού αθηναϊκού ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Η αστυνομία έφτασε αμέσως στην περιοχή και άρχισε την έρευνα για τους δράστες, οι οποίοι είχαν απομακρυνθεί από το σημείο της επίθεσης με μηχανάκια και πεζοί.

 

Πηγή: ΝΕΤ
by sdtv_GM, 11 Nov 2008, Comments(0)


Comments
Διακαίωμα σχολιασμού των ειδήσεων έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη


MKPNews ©2004-2005 All rights reserved
 
 

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it
Page generated in 0.05993 seconds with 15 queries
MKCorporate 1 template by visiblesoul
free counters